Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate. Peste 500 de posturi vacante în 12 ţări europene. OFERTA prin reţeaua EURES


Publicat

eures 2În această perioadă, sunt disponibile peste 500 de locuri de muncă în străinătate. Cei interesaţi pot contacta reprezentanţii rețelei EURES (Servicii europene pentru ocuparea forței de muncă).

Portalului Mobilității Forței de Muncă din Europa — EURES oferă 505 locuri de muncă în 12 ţări ale UE/ SEE:

Belgia – 14 locuri de muncă în meserile de: electrician nave senior, brutar, operator mașină de îndoit, montator semnalizare de cale ferată, sudor semi-automat, șofer ce cu experiență în utilizarea macaralei, electrician întreținere și reparații, stivuitorist, bucătar restaurant de afaceri, montator linie superioară de cale ferată, operator cnc/frezor, electrician întreținere și reparații, operator CNC, magaziner

Finlanda – 5 locuri de muncă în meseriile de: operator CNC, sudor MIG – MAG, operator CNC și programator

Germania – 154 locuri de muncă în meseriile de: mecanic instalații sanitare, termice/de climatizare, excavatorist, electrician în construcții, operator utilaje pentru construcții (mașină de terasament/excavator/compactor), operator utilaje pentru construcții (mașină de terasament/excavator/compactor), instalator clădiri, manager în construcții, operator mașini, montator acoperișuri, maistru construcții civile, maistru construcții de drumuri, maistru hidroizolații clădiri, zidar (izolatii clădiri), montator izolații clădiri, betonist, muncitor în construcții din beton armat, operator pompe de beton, electrician în construcții, electrician construcții cabluri, sudor (mediu de gaz protector), maistru construcții rețele de cabluri, specialist sisteme de canalizare, lucrător în construcții, instalator/montator tevi, asistent medical, commis de rang, bucătar, menajeră, recepționer, chef de rang, personal catering, ospătar, recepționer, specialist restaurant, șofer profesionist, administrator sistem linux, manager restaurant, receptioner, commis de cuisine, ospătar pentru banchete, ospătar restaurant a la carte, coordonator evenimente, lăcătuș, camerista/roomboy, ajutor bucătar, lucrător în viticultură, personal servire clienți, recepționer,  bucatar preparare mic dejun, personal întâmpinare oaspeți, personal în domeniul hotelier

Irlanda – 20 locuri de muncă în meseria de: lucrător în ferme de vaci de lapte.

Italia – 48 locuri de muncă în meseria de: îngrijitor la domiciliu, lucrător în agricultură (într-o fermă de flori)

Marea Britanie – 35 locuri de muncă în meseriile de: îngrijitor persoane la domuciliu si îngrijitor persoane.

Norvegia – 27 loc de muncă în meseriile de: mecanic autobuze (vehicule grele), sofer/ specialist carnaval, personal jocuri/ specialist carnaval, personal curățenie / specialist carnaval, lucrător în fabrica — industria peștelui, medic dentist

Olanda – 5 locuri de muncă în meseria de: inginer de sistem, inginer mecanic, sudor construcții metalice

Polonia – 103 locuri de muncă în meseria de: croitoreasă, electrician

Republica Ceha – 101 locuri de muncă în meseriile de: șlefuitor sau pilitor, sudor, șofer autobuz, mecanic auto, electrician auto, șofer tir internațional, fizioterapeut, tehnician frigidere, forjor, operator CNC.

Slovenia – 2 locuri de muncă în meseriile de: inginer proiectare dezvoltare turnuri de răcire, medic dentist

Spania – 10 locuri de muncă în meseriile de: operator toaletare arbori, mecanic, strungar – frezor, sudor TIG, tinichigiu industrial, drujbist / taietor silvic.

Mai multe detalii, AICI sau la sediul AJOFM Alba – biroul EURES, tel. 0742.281887

Foto: ec.europa.eu,

surse: eures.anofm.roDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Sauna care funcționează în cadrul Bazinului Olimpic din Alba Iulia, redeschisă. PREȚURI

Publicat

Sauna care funcționează în cadrul Bazinului Olimpic Alba Iulia a fost redeschisă, au transmis miercuri reprezentanții Primăriei. Aceasta va funcționa între orele 7:00 – 10:00 și 18:00 – 21:00.

Tariful de intrare pentru elevi, studenți la zi, pensionari, șomeri în plată, persoane cu handicap este de 5 lei/15 minute. Tariful de intrare pentru adulți este de 10 lei/15 minute.

Prețul abonamentului de intrare la saună pentru elevi, studenți la zi, pensionari, șomeri în plată, persoane cu handicap (durata unei ședințe fiind de 15 minute) este:

  • pentru 10 ședințe: 40 lei
  • pentru 20 ședințe: 75 lei
  • pentru 30 ședințe: 100 lei

Prețul abonamentului pentru adulți (durata ședință 15 minute) este:

  • pentru 10 ședințe: 80 lei
  • pentru 20 ședințe: 150 lei
  • pentru 30 ședințe: 200 lei

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Tinerii actori din România se întâlnesc în septembrie la Alba Iulia. Două zile de teatru la ”Gala tânărului actor – HOP”

Publicat

”Gala tânărului actor – HOP” se va desfășura în 2021, la Alba Iulia, în zona Cetății Alba Carolina, în perioada 2 – 4 septembrie. 

Ce este gala tânărului actor? Este o competiție adresată actorilor, de până în 33 de ani care au terminat o facultate de teatru. Aceștia participă la o preselecție on-line iar dacă vor fi selectați vor participa propriu zis la gala în sine.

În timpul evenimentului tinerii actori selectați își vor prezenta timp de două zile, în fața publicului dar și a unui juriu momentele artistice.

Tema evenimentului din 2021 este Caragiale, fie că vorbim despre forma clasică sau despre reinterpretarea operelor.

Anul acesta directorul artistic al evenimentului este coregraful Gigi Căciuleanu.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Lacul Beliș, igienizat de o ”armată” de voluntari. Au fost descoperite gunoaie aruncate în anii 80

Publicat

Membrii Clubului Alpin Român, filiala Cluj, s-au mobilizat pentru o amplă acțiune de igienizare a lacului Beliș, inundat de gunoaie. 

Acțiunea s-a desfășurat în două zile și a implicat în jur de 120 de voluntari.

Aceștia au fost împărțiți în echipe de acțiune pe uscat, pe apă și sub apă.

”Sâmbătă am avut șapte grupe pe apă, trei pe uscat și scufundătorii iar duminică opt pe apă, patru pe uscat și scufundătorii, cu un număr total de 70 de locuri în caiace, canoe și 2 bărci de 6 locuri, echipele fiind coordonate de membri CAR, rangeri PNA și ghizi de aventură” au transmis reprezentanții clubului, pe siteul lor.

Actuala acțiune de igienizare este prima de amploare în cei 40 de ani de la apariția lacului, dovadă fiind mulțimea de obiecte și ambalaje găsite specifice vremii, unele fabricate prin anii 80.

Deșeurile provin din 3 surse majore, satele din amonte, pescari și turiști, potrivit cluj24.ro.

Reamintim că Beliș, unul dintre cele mai frumoase lacuri din Apuseni a fost complet acoperit de gunoaie.

Sursa/ Foto: Facebook Clubul Alpin Român Filiala Cluj, Facebook Romsilva

 

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Polițiștii din Sebeș, vizitați de preșcolarii Grădiniței nr. 3. Micuții, învățați cum să circule corect

Publicat

Peste 40 de preșcolari i-au vizitat miercuri, 16 iunie, pe polițiștii din Sebeș și au învățat, de la aceștia, cum să circule corect. Întâlnirea a fost organizată în cadrul proiectului de educație rutieră intitulat ”Micii Pietoni la Plimbare”.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 16 iunie, Poliția Municipiului Sebeș a primit vizita a peste 40 de preșcolari ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 Sebeș, activitate organizată de cadrele didactice, împreună cu polițiștii din Sebeș, în cadrul proiectului de educație rutieră intitulat ”Micii Pietoni la Plimbare”.

Poliţiştii le-au explicat, celor mici, regulile de circulaţie rutieră, regulile de comportament antivictimal și au răspuns curiozităților legate de munca de poliție.

Copiii au putut observa modul de funcționare al semnalelor acustice și luminoase cu care sunt dotate echipajele de poliție, componența unei truse criminalistice și au înțeles semnificația semnelor de circulație care se adresează pietonilor și semnificația semnalelor polițiștilor care dirijează traficul rutier.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate