Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate: Posturi disponibile prin reţeaua EURES în opt ţări europene. Detalii despre condiţii de angajare


Publicat

locuri munca

bursa locurilor de muncaAJOFM Alba a transmis oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 7 septembrie, prin reţeaua EURES. Sunt disponibile posturi pentru infirmieri în Belgia, agenţi de securitate, tehnicieni, personal în industria gastronomiei, şoferi de TIR, mecanici auto, comisionari, asistenţi medicali în Germania, îngrijitori de copii, bucătari în Marea Britanie, lăcătuşi în Polonia şi lucrători în prelucrarea lemnului în Cehia sau muncitori în agricultură în Spania.

Alte postura sunt în Norvegia şi Suedia.

Lista posturilor disponibile:

BELGIA

Infirmier/asistent medical – 2 posturi. Cerinţe: diplomă de calificare pentru profesia de infirmier sau asistent medical – obligatoriu; limba franceză – bine; Termen limită: 12 octombrie 2015. Se transmite CV-ul doar în limba franceză, în atenţia domnului Mallie, la adresa email: candidatures@cipv.be. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

(P) Sute de anunțuri angajări în țară și în străinătate pe MicaPublicitate.Net. Pentru joburi în Alba încearcă și pe Anunțuri.Alba24.ro

GERMANIA

Agent de securitate – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită pentru înscrieri: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul doar in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Tehnician sisteme de securitate (alarmă şi supraveghere) – 2 posturi. Cerinţe: studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1 Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita “Cazierul judiciar”.

Agent de pază – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Operator CNC (strungar/ frezator) – 1 post. Cerinţe: calificare ca operator CNC (strungar sau frezor); Cunostinte bune in lucrul cu masini pe baza de programare computerizata; Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Corectitudine, atentie, flexibilitate; Capacitatea de a lucra in echipa si in conditii de stres. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu si eventuale recomandari (toate in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1126437989-S, CNC Operator”.

Mecatronist (f/b) – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata in mecatronica, fizica de laborator, electronica sau tehnologie laser; Experienta profesionala anterioara in lucrul cu dispozitive electronice si optice; Abilitati in mecanica si domeniul electric; Cunostinte informatice (MS Office); Capacitatea de adaptare la nou, de a lucra in echipa si in conditii de stres; Spirit de initiativa, corectitudine si buna organizare. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199766-S, Mechatroniker”.

Asamblor – montator (lucrător în producţie) – 1 post. Cerinţe: experienta anterioara in lucrul cu fibre optice (fibre Splicer); Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra in echipa; Flexibilitate, atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127417462-S”.

Tehnician electronică – service fibre laser de mare putere (f/b) – 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; permis de conducere categoria B; disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; bune abilitati de comunicare; orientare catre clienti; flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana/engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125033013-S”.

Tehnician electronică (f/b) – 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; bune abilitati de comunicare; orientare catre clienti; flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza; cunostinte de baza de limba germana – constituie avantaj. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de scrisoare de intentie si eventuale recomandari (in limba engleza/germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199427-S”.

Tehnician electrotehnist (f/b) – 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata in domeniul electrotehnic, in mecatronica sau fizica de laborator si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; permis de conducere categoria B; disponibilitatea de a calatori ocazional; capacitatea de analiza si abilitatea de rezolvare a problemelor; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; determinare si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 30 septembrie 2015.Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125031642-S”.

Manager vânzări – 1 post. Cerinţe: Diploma de licenta sau master in domeniul ingineriei, fizica sau o disciplina conexa; Minim 3 ani experienta anterioara in domeniul vanzarilor; Bune abilitati de comunicare (fata in fata cu clientul sau la telefon); Disponibilitatea de a calatori; Capacitatea de a lucra in echipa. Cunostinte foarte bune de limba engleza si ceha – scris si vorbit. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127705422-S”.

Optician – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata ca optician; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu (toate in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125032897-S, Feinoptiker”.

Bucătar / bucătar şef / bucătare specialist )Sous Chef /Demi chef/Chef de Partie/Commis Chef) 15 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si experienta profesionala anterioara; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Ospătar 15 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si experienta profesionala anterioară; cunostinte bune de limba germana – nivel B1 – B2; Termen limită: 1 octombrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Barman – 5 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si/sau experienta profesionala anterioară; cunostinte bune de limba germana – nivel B1 – B2; Termen limită: 1 octombrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Pesonal în industria gastronomiei de sistem – 15 posturi. Cerinţe: constituie avantaj experienţă în domeniul gastronomic; cunoştinţe bune de limba germană – nivel B1. Termen limită: 1 octombrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Şofer de tir – 15 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica. Cunostinte de limba germana – constituie avantaj. Termen limită: 9 ianuarie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail info@kahmen-transcargo.de si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

Şofer camion – 6 posturi. Cerinţe: permis conducere categoría CE (camioane pana la 40 de tone); experienta profesionala anterioara; constituie avantaj cunostintele de limba germana. Termen limită 30 septembrie 2015. Se transmite CV-ul in limba germana sau engleza, insotit de copia permisului de conducere la adresa de e-mail m.hergarten@stahlspedition.de, in atentia dlui. Marcel Hergarten.

Asistent medical generalist – 50 posturi. Cerinţe: diploma de calificare ca asistent medical generalist; experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; motivatie de a invata limba germana; cunostintele de limba germana nivel de baza constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Termen limită: 19 august 2016. Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail tmihutiu@pmk-medicalcare.de.

Pentru următoarele posturi din Germania, persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si scrisoare de intentie (tot in limba germana), ambele completate la calculator.

Mecanic instalaţii – 5 posturi. Cerinţe: studii medii cu diploma de bacalaureat; Cel putin 2 ani experienta; Constituie avantaj experienta in lucrul cu sisteme hidraulice si pneumatice; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015. 

Sudor MIG – MAG – 5 posturi. Cerinţe: calificare ca sudor MIG – MAG sau ca mecanic industrial; Experienta profesionala anterioara; disponibilitate de a lucra in schimburi; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); flexibilitate si motivatie. cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Operator CNC (laminor şi strung) – 3 posturi. Cerinţe: calificare ca operator CNC (laminor si strung); cel putin 2 ani experienta in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Electrician – 6 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca electrician; cel putin 2 ani experienta in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Muncitor metalurg – 9 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata sau curs finalizat in domeniu (formare profesionala in fundamentele metalelor, siguranta si securitate in munca, tehnici si instrumente de lucru in industria metalurgica); cel putin 2 ani experienta in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Mecanic auto – 5 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic auto; Experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); cunostinte avansate de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Hamal – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B; disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie; ); cunostinte avansate de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Operator stivuitor – 15 posturi. Cerinţe: certificat utilizare stivuitor; experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi. cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Comisionar – 15 posturi. Cerinţe: certificat de utilizare stivuitor; experienta profesionala anterioara constituie avantaj; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate, precizie si motivatie; capacitate de a lucra individual; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Instalator/montator instalaţii de gaz – 3 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca instalator/montator tevi; experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; acuratete si capacitate de a lucra in echipă; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Mecanic echipamente (utilaje) prelucrarea maselor plastice şi a cauciucului. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic masini si utilaje prelucrare mase plastice si cauciuc; experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; acuratete si capacitate de a lucra in echipă; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Sculer – 2 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca sculer sau meserie echivalenta; Experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; grad ridicat de acuratete; capacitatea de a lucra fara supraveghere; cunostinte bune de limba germana Termen limită: 1 octombrie 2015.

Lucrător depozit – 2 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie cunostinte bune de limba germană Termen limită: 1 octombrie 2015.

Zugrav-vopsitor – 2 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca zugrav- vopsitor; Experienta profesionala anterioara in domeniu, precum si in activitatea de lacuire a usilor si a ramelor de ferestre; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Capacitatea de a lucra in echipa; Rapiditate si atentie; cunostinte bune de limba germana Termen limită: 1 octombrie 2015.

MAREA BRITANIE

Îngrijitor copii/bonă – 8 posturi. Cerinţe: experienta in domeniu de minim 2 ani, varsta peste 18 ani; engleză. Termen limită 15 septembrie 2015. Se va aplica online pe siteul www.carelikeme.co.uk la sectiunea “Join”.

Asistent social – 1 post. Cerinţe: candidatii trebuie sa fie persoane motivate, foarte bine organizate, sensibile, flexibile si sociabile; engleză. Termen limită 15 septembrie 2015. Se aplica cv-ul la adresa de email marsha@all4work.co.uk si pentru monitorizare la simona.burdean@bh.anofm.ro.

Bucătar – 9 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa aibe minim 2 ani experienta in domeniu, sa fie persoane motivate, punctuale, oneste si foarte bine organizate. Acestia trebuie sa fie capabili sa prepare diverse feluri de mancare. De asemenea persoanele interesate trebuie sa detina calificare in domeniu sau sa aiba o ucenicie facuta in domeniu; engleză. Termen limită 15 septembrie 2015. Se aplica cv in limba engleza la cv@in-focus.org si pentru monitorizare la simona.burdean@bh.anofm.ro.

Îngrijitor persoane/infirmier – 20 posturi. Cerinţe: un an experienţă în domeniu; engleză. Termen limită 30 septembrie 2015. Mail la corina@avantacare.com.

Asistent medical – 20 de posturi. Cerinţe: candidaţii trebuie să deţină NMC, dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC; engleză. Termen limită 15 septembrie 2015. Se aplica cv in limba engleza la corina@avantacare.com.

Pictor, vopsitor, polizator, carosier, pregătitor suprafete pentru lăcuit, montator componente auto – 1 post. Cerinţe: minim 2 ani experienta in domeniu, scoala profesionala sau ucenicie la locul de munca; engleză. Termen limită 15 septembrie 2015. Se va aplica cv in limba engleza model Europass la adresa de email recruitment@beststaffltd.co.uk.

Asistent social/îngrijitor persoane – 3 posturi. Cerinţe: carnet de conducere, referinţe de la locurile de muncă – avantaj; engleză. Termen limită 15 septembrie 2015. Se aplica cv in limba engleza model Europass la adresa:vladsuciu24@yahoo.ro.

Îngrijitor persoane – 15 posturi. Cerinţe: carnet de conducere valabil în UE; pentru cei care un au carnet, se oferă gratis lecţii de condus; engleză. Termen limită 15 septembrie 2015. Se aplica cv-ul in limba engleza le adresa de email de mai jos: jobs@careinhand.co.uk.

Vinificator – supraveghetor vie – 1 post. Cerinţe: experienta in viticultura; abilitate de a lucra independent, carnet de conducere; engleză. Termen limită: 30 septembrie 2015. CV in limba engleza la urmatoarea adresa:darcy@vine-works.com.

Tractorist – 1 post. Cerinţe: carnet de conducere pentru tractor; abilitatea de a lucra independent; engleza nivel mediu. Termen limită 30 septembrie 2015. Se va aplica cv in limba engleza la urmatoarea adresa:darcy@vine-works.com sau la gander.darcy@gmail.com.

Îngrijitor persoane la domiciliu – 10 posturi. Cerinţe: experienta nu este necesara dar constituie avantaj, bune abilitati de comunicare, cazier judiciar curat, referinte; engleza nivel mediu. Termen limită 20 septembrie 2015. CV in limba engleza la adresa cristina@sylviancare.co.uk cu mentiunea „domiciliary care assistant”.

NORVEGIA

Doctorant în testarea sistemelor de date centrate – 1 post. Cerinţe: diploma de master in informatica/inginerie, tehnologia informatiei, experienta in dezvoltarea telefoniei mobile si aplicatiilor web, bune cunostinte de inginerie software, analiza datelor, bune abilitati de comunicare, publicatii la conferinte internationale/reviste. Sunt incurajate sa aplice si persoane de sex feminin; limba engleză – excelent. Termen limită: 10 septembrie 2015. Aplicatia se face pe: https://www.simula.no/about/available-jobs/. Aceasta va contine CV, scrisoare de intentie (inclusiv un rezumat al tezei de masterat)in limba engleza, copii ale diplomelor, foii matricole, scrisori de recomandare, cel putin 2-3 referinte (cu nume, functie, nr. de tel., adresa de e-mail). Pentru non-vorbitorii nativi de limba engleza, o dovada de competenta in limba engleza este recomandata. Un maxim de 5 publicatii si lucrari academice relevante vor fi luate in considerare de catre comisia de evaluare. Cu exceptia CV-ului, toate atasamentele vor fi in format PDF, combinate intr-un singur document, dar neaparat in ordinea specificata. Pentru relatii suplimentare: Laboratorul de cercetare: Sagar Sen, adresa de e-mail: sagar@simula.no sau Directia norvegiana vamala si accize: Bodil Susanne Johnsen, adresa de e-mail: Bodil.Susanne.Johnsen@toll.no.

POLONIA

Lăcătuş/ sudor – 3 posturi. Cerinţe: certificat sudor MIG sau TIG, sa poata lucra independent; poloneza-cunostinte de baza. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV in limba poloneza la angajator: zrspyzik@gmail.com, contact anagajator: Pyzik Krzysztof, tel. 0048 502 618 195.

REPUBLICA CEHĂ

Lucrător în prelucrarea lemnului – 10 posturi. Cerinţe: engleză, germană. Termen limită 31 decembrie 2015. Persoana de contact:Lucie Fidrova; CV in limba engleza jfd@jfd.cz;www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

Lucrători în producţie – asamblarea aparatelor de aer condiţionat – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare; dexteritate manuala, stare buna de sanatate. Termen limită 31 decembrie 2015. CV la asistentka@trendprace.cz;tel 00420 800 888 238

Operator – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba engleza la adresa de e-mail:job2@ariete-group.eu;tel:420 800 215 220

Muncitor asamblare – 20 posturi. Cerinţe: studii primare;cunostinte PC, vedere buna, dexteritate manuala si responsabilitate in control. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in engleza la adresa de e-mail:kulstejnova@ariete-group.eu, Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

Croitor – 15 posturi. Cerinţe: experinta in croitorie,studii primare, certificat professional; cehă, slovacă, engleză. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba Ceha/Slovaca/Engleza la h.wiesinger@gala.cz, Hana Wiesinger;www.gala.cz.

SPANIA

Maseur – 1 post. Condiţii: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Muncitor necalificat în agricultură – 800 posturi. Perioada de probă 15 zile. Termen limită 1 ianuarie 2016. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, copie act studii, CV in limba romana. Selectia candidatilor va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016.

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu; 30 septembrie 2015; candidatii trebuie să trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu; 30 septembrie 2015; candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Tinichigiu auto – 10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu; 30 septembrie 2015; candidatii trebuie să trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: PRO ROMÂNIA susține redeschiderea HORECA și a afacerilor românești

Publicat

Micile afaceri din județul Alba trebuie să fie sprijinite urgent! În săptămâna 21 septembrie-4 octombrie, Institutului Național de Sănătate Publică a publicat o analiză a îmbolnăvirilor COVID: în sectorul HORECA a fost 1 focar cu 5 îmbolnăviri. În comparație, au fost 49 de focare în rândul centrelor de îngrijire bătrâni cu peste 1200 de noi cazuri confirmate sau alte 28 de focare în instituții publice cu peste 180 de îmbolnăviri.

Soluția Guvernului PNL: ÎNCHIDEREA HORECA! Guvernarea după ureche ne-a adus aici: peste 4.000 de îmbolnăviri/zi; nesiguranța locului de muncă; o CRIZĂ fără precedent!

În programul anticriză al PRO România susținem deschiderea tuturor afacerilor, cu măsuri de protecție, cu testare permanentă a celor care lucrează acolo. Soluția închiderii este o excepție, nu o regulă!

Singura salvare este să votăm corect de data aceasta! Votează PRO

Ioan Lazăr,

candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

GRAFIC GCS: TOP incidența pe județe a cazurilor COVID. Alba trece pe locul 2, după Cluj. Date oficiale din 27 octombrie

Publicat

Grupul de Comunicare Strategică a transmis marți, 27 octombrie, situația incidenței cazurilor COVID pe județe, actualizată.

Județele cu incidență de peste 3 la mia de locuitori în ultimele 14 zile sunt:

 

Alba – 3,66 (anterior 3,75)

Cluj –  3,7 (anterior 3,51)

Harghita – 3,22 (anterior 3,33)

Sălaj – 3,24 (anterior 3,16)

Timiș – 3,16 (anterior 3,02).

București are incidența de 3,18 (anterior 3,51).

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

4.724 cazuri COVID confirmate în România în ultimele 24 de ore. 104 decese, record negativ. Date oficiale, 27 octombrie, pe țară

Publicat

Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în România a ajuns la 217.216, potrivit datelor transmise marți, 27 octombrie, de Grupul de Comunicare Strategică.

Sunt 4.724 infectări noi.

Vezi și ALBA: 64 cazuri COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore. LISTA localităților din care provin persoanele infectate

Grupul de Comunicare Strategică: ”155.630 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.724 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.084 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 6.574 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

104 decese

În intervalul 26.10.2020 (10:00) – 27.10.2020 (10:00) au fost raportate 104 decese (56 bărbați și 48 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 5 decese au fost înregistrate la categoria 40-49 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 25 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 34 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 30 decese la categoria de peste 80 de ani.

100 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 4 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.758. Dintre acestea, 824 sunt internate la ATI.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Patru decese cauzate de COVID-19 în Alba. Două femei și doi bărbați au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost raportate alte patru decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre două femei și doi bărbați care au fost răpuși de virus. În total de la începutul pandemiei, în județul Alba, s-au înregistrat 129 de decese cauzate de coronavirus. 

Femeie, 50 de ani din Blaj, internată în spital pe 23 octombrie, confirmată cu coronavirus pe 24 și transferată pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba în data de 25 octombrie, zi în care a și decedat: stop cardiorespirator, bronhopneumonie cu coronavirus, insuficiență respiratorie acută. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat, 77 de ani din Cugir, internat pe 18 octombrie, confirmat cu COVID-19 pe 19 octombrie, a decedat pe 26 octombrie: stop cardiac, insuficiență respiratorie acută, infecție coronavirală.  Avea multiple afecțiuni.

Bărbat, 70 de ani din Sebeș, confirmat cu COVID-19 și internat pe 19 octombrie la Aiud. Decedat pe 26 octombrie: stop cardiorespirator, pneumonie bilaterală,  insuficiență respiratorie. Avea comorbidități.

Femeie, 60 de ani, Gârda de Sus, confirmată cu coronavirus pe 13 octombrie, decedată pe 26 octombrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie severhă, bronhopneumonie, insuficiență multiplă de organe. Avea diabet zaharat.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate