Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate. Posturi noi în Olanda, Norvegia, Republica Cehă şi Slovacia. OFERTA completă prin EURES

Publicat

calculatorAJOFM Alba prezintă oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 22 martie, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi noi în Olanda, pentru programatori şi designeri software, în Norvegia, pentru inginer instrumente de măsurare, în Republica Cehă pentru şoferi de camion şi în Slovacia pentru sticlari.

Alte posturi sunt în Germania, Marea Britanie, Polonia, Slovacia, Republica Cehă, Suedia şi Spania.

Lista posturilor disponibile:

GERMANIA

Inginer electrician (f/b) – 1 post. Cerinţe: studii superioare în Automatică şi Control sau într-un domeniu similar, finalizate cu diplomă de licenţă şi/sau 2-3 ani experienţă în domeniu; capacitatea de a lucra independent; creativitate si atentie la detalii; disponibilitate de a calatori, flexibilitate si spirit de echipa; cunostinte bune de limba engleza; cunostintele de limba germana constituie avantaj. Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-7 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer electrician (f/b) – 1 post. Cerinţe: studii superioare in domeniu, finalizate cu diploma de licenta; experienta in dezvoltarea de surse de alimentare, de comutare sau de convertoare de putere; cunostinte în alegerea și dimensionarea modulelor si a componentelor electronice de putere (semiconductori, circuite driver); cunoasterea a cel putin unui software comun de simulare pentru circuite electronice, cum ar fi Multisim, Pspice, LTspice etc; experienta in lucrul cu placile cu circuite imprimate de proiectare cu software CAD cum ar fi Eagle, Altium vs Mentor Graphics; bune abilitati de comunicare si stil de lucru autonom si responsabil; cunostinte foarte bune de limba engleza (fluenta in vorbire); cunostintele de limba germana, avantaj. Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-8 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Inginer calitate (producţia de echipamente în industria aerospaţială) (f/b) – 1 post. Cerinţe: studii superioare in domeniu, finalizate cu diploma de licenta; experienta profesionala pertinenta intr-o pozitie de control al calitatii, in mod ideal intr-o industrie strict reglementata (industria auto,aerospatiala, farmaceutica, tehnologie medicala); buna cunoastere a standardelor relevante de management al calitatii (ISO 9001, ISO 14001, EN-9100); constituie avantaj o certificare in inginerie sau audit ASQ, Six Sigma sau in Management LEAN; Cunoasterea FMEA; cunostinte bune de statistica; cunostinte foarte bune de limba engleza (fluenta in vorbire) si cunostinte bune de limba germana – B. Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-10 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Dezvoltator software (f/b) – 1 post. Cerinţe: studii superioare in domeniul dezvoltarii de software, al informaticii sau intr-un domeniu similar, finalizate cu diploma de licenta; mai multi ani de experienta in lucrul cu limbaje de programare C ++, C # sau Delphi; cunostinte bune de limba engleza, constituie avantaj limba germana (nu este obligatoriu). Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-12 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Ergoterapeut (f/b) – 2 posturi. Cerinţe: calificare profesionala in domeniu; Cunostinte in domeniul neurologiei si pediatriei; permis de conducere categoria B si automobil propriu, intrucat activitatea presupune si deplasarea la domiciliul pacientilor, in perimetrul oraselor Wurselen si Aachen; orientare catre client, flexibilitate, seriozitate si motivare; cunostinte bune de limba germana. Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, insotit de scrisoarea de intentie, ambele completate la calculator, in limba germana, la adresa de e-mail rembold@praxisrembold.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

 

Factor poştal – 15 posturi. Cerinţe: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Termen limită 30 iunie 2016. Se transmite C.V -ul doar in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Electrician industrial – 5 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca electrician; cunostinte in PLC (Programmable Logic Control); cel putin 1 an experienta profesionala anterioara ca electrician industrial; permis de conducere categoria B si automobil personal; disponibilitate de a calatori; capacitatea de a lucra independent; atentie si precizie; cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana (min. A1). Termen limită: 31 martie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de calificare in domeniu si recomandari de la angajatorii anteriori, la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „Industrial electrician” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer sistem de navigaţie satelit Galileo (f/b) – 1 post. Cerinţe: diploma de masterat in Navigatie, Inginerie Electrica, Telecomunicatii, fizică sau Inginerie Aerospatiala; cunostinte aprofundate in arhitectura de satelit si in aplicatii de sisteme de navigatie; cunostinte specifice in domeniul conceptelor de navigatie prin satelit, de prelucrare a datelor care variaza si de tehnici de pozitionare si de procesare a semnalului, de algoritmi si instalatii de prelucrare a segmentului terestru; experienta de prelucrare a datelor si de programare folosind C ++, Matlab si limbaje de scriptare; experienta demonstrata in domeniul Galileo sau GPS; disponibilitatea de a lucra pe o perioada mai lunga in unul din centrele europene Galileo, in special in Noordwijk (zona Amsterdam), Munchen sau Praga. Limba engleza fluent, constituie avantaj o a doua limba straina (de preferinta limba germana). Termen limită: 30 aprilie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii in domeniu, la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de,in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „System Engineer Galileo Services” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Pentru următoarele posturi, se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germană.

Tehnician electronist (tehnologie de operare) – 2 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca tehnician electronist; cunostinte in tehnica SPS; permis de conducere categoria B; flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru; fiabilitate si spirit de echipa; capacitatea de a lucra independent. Cunostinte foarte bune de limba germana (scris si vorbit), cel putin nivel B1. Termen limită: 1 aprilie 2016.

Mecanic proces în tehnologia prelucrării plasticului şi a cauciucului – 10 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata in domeniu; constituie avantaj experienta in industria maselor plastice; dexteritate manuala. Cunostinte foarte bune de limba germana (scris si vorbit), cel putin nivel B1. Termen limită 1 aprilie 2016.

Electrician (f/b) – 2 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata in domeniu; Cunostinte de baza in pneumatica; capacitatea de a citi si interpreta planuri si desene tehnice; permis de conducere categoria B; disponibilitate de a calatori; flexibilitate, spirit de echipa si capacitatea de a lucra independent. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Termen limită: 1 aprilie 2016.

Inginer proces în tehnologia prelucrării plasticului şi a cauciucului (f/b) – 5 posturi. Cerinţe: pregatire profesională încheiata si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Termen limită 1 aprilie 2016.

Mecanic echipamente sanitare, de încălzire şi aer condiţionat – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B; amabilitate si orientare catre client. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Termen limită 1 aprilie 2016.

Şofer camion pe distanţe lungi – 3 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria CE (camioane grele cu remorca); experienta anterioara in domeniu. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Termen limită 1 aprilie 2016.

Şofer camion (trafic naţional) pe distanţe lungi – 2 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria CE (camioane grele cu remorca); experienta anterioara in domeniu; constituie avantaj licenta pentru transport marfuri periculoase. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Termen limită 1 aprilie 2016.

Şofer camion (trafic local) – 1 post. Cerinţe: permis de conducere categoria CE (camioane cu remorca); experienta anterioara in domeniu; constituie avantaj licenta pentru transport marfuri periculoase. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Termen limită 1 aprilie 2016.

MAREA BRITANIE

Bucătar – 58 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa aibe minim 2 ani experienta in domeniu, sa fie persoane motivate, punctuale, oneste si foarte bine organizate; acestia trebuie sa fie capabili sa prepare diverse feluri de mancare; de asemenea, persoanele interesate trebuie sa detina calificare in domeniu sau sa aiba o ucenicie facuta in domeniu; engleza. Termen limită 1 aprilie 2016. Se va aplica cv model Europass cu poza inclusa in limba engleza la adresa de email:pr@in-focus.org

Îngrijitor persoane/ infirmier60 posturi. Cerinţe: 1 an experienta in domeniu; engleza. Termen limită 30 martie 2016. Mail la corina@avantacare.com

Asistent medical – 60 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC; engleza. Termen limită 30 martie 2016. Se aplica cv in limba engleza la corina@avantacare.com.

Îngrijitor persoane – 25 posturi. Cerințe: carnet de conducere cat. B; cazier international curat-pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte: pasaport, buletin, certificat de nastere; abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri-engleza nivel B1. Termen limită 31 martie 2016. CV model Europass in limba engleza la adresa de email: cspavel@clececare.co.uk, tel: 0040756116342, d-na Camelia Pavel. Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

Îngrijitor persoane – 5 posturi. Cerinţe: candidaţii trebuie să aibă experienţa de până la 1 an; carnet de conducere categoria B; calificare în domeniu; pentru cei care nu au calificare în domeniu, dar au lucrat în acest sector, firma vă va ajuta să obţineţi calificarea în timp ce lucraţi; engleză – B1. Termen limită: 1 aprilie 2016. Se va aplica cv model Europass în limba engleză la următoarea adresă de email:jobs@careinhand.co.uk

Şofer profesionist1 post. Cerinţe: card CPC valid, permis de conducere cu mai putin de 9 puncte penalizare, card tahograf digital, minim 1 an experienta; limba engleza nivel mediu. Termen limită: 31 martie 2016. CV in limba engleza la ionut.tefeles@cdslabour.co.uk, tel +4407887495401

NORVEGIA

Postdoctorand departament biomedical – 1 post. Cerinţe: doctorat in matematică; cunostinte de analiza functionala, teoria aproximarii, teoria probabilitatilor, programare Matlab, Python; bune abilitati interpersonale, dorinta de a lucra ca parte a unei echipe internationale; femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice; limba engleza – excelent (scris si vorbit). Termen limită 15 aprilie 2016. Aplicatia se trimite la: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=0219201601267&p=0&ID=9353607&rv=al. Aceasta va cuprinde: scrisoare de intentie si CV in limba engleza, lista de publicatii si pana la 3 scrisori de recomandare (una de la coordonatorul de doctorat). Toate atasamentele trebuie prezentate in format PDF. Informatii la Dr. Valeriya Naumova, e-mail: Valeriya@simula.no.

Doctorand departament biomedical – 1 post. Cerinţe: master în matematică şi/ sau informatică; cunostinte de analiza matematica, analiza functionala, teoria aproximarii, teoria probabilitatii, optimizare, familiarizare cu programarea Matlab, Python; bune abilitati interpersonale, dorinta de lucru ca parte a unei echipe internationale; femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice; limba engleza – excelent (scris si vorbit). Termen limită 15 aprilie 2016. Aplicatia se trimite la: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=0219201601266&p=0&ID=9353598&rv=al. Aceasta va cuprinde: scrisoare de intentie si CV in limba engleza, copie a tezei de master si 2 scrisori de recomandare (una de la coordonatorul de masterat). Toate atasamentele trebuie prezentate in format PDF. Specificati modul in care ati aflat despre aceasta pozitie. Informatii la Dr. Valeriya Naumova, e-mail: Valeriya@simula.no.

Inginer instrumente de măsurare 1 post. Cerinţe: licenţă sau master în domeniu, experienţă, capacitate de a citi manuale tehnice şi a comunica în limba engleză, permis conducere categoria B, bună cunoaştere a Grimm EDM 180, FH 62 I-R, TEOM şi a analizoarelor Serinius, experienţă administrativă şi în vânzări; limba engleză (fluent – scris şi vorbit), limba norvegiană sau o limba scandinavă – avantaj. Termen limită: 1 aprilie 2016. Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: mf@im.no. Informatii suplimentare la dl. Martin Furevik, telefon: +47 9969 5568.

 

OLANDA

Designer Software – 1 post. Cerinţe: studii de specialitate, experienţă minim 2 ani; engleză. Termen limită: 15 aprilie 2016. Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:henk@shrs.pro-dl.Henk Smolders

Designer Software – 1 post. Cerinţe: studii superioare tehnice; abilităţi de comunicare şi ascultare; abilităţi de organizare a propriei munci; 2-10 ani experienţă; experienţă Microsoft, Net Framework, wpf, Visual Studio Team System; experienţă cu LINQ,AQL; constituie avantaj carnet de conducere; se lucreaza 40 ore/ săptămână; engleză – scris şi vorbit. Termen limită: 15 aprilie 2016. Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:henk@shrs.pro-dl.Henk Smolders

Programator – 1 post. Cerinţe: studii superioare de specialitate minim 2 ani; experienţă carnet de conducere categoria B; engleză – scris şi vorbit. Termen limită: 15 aprilie 2016. Se trimite CV Europass in limba engleza: henk@shrs.pro-dl.Henk Smolders

POLONIA

Administrator/ muncitor birou asistenţă – 1 post. Cerinţe: calificare in domeniul IT• cunoasterea Linux (preferabil Debian sau RedHat); aplicatii de management bazate pe Apache, Nginx, PHP, MySQL, PostgreSQL, etc; capacitatea de a rezolva problemele; suport pentru biroul de asistenta; capacitatea de organizare proprie a muncii. Engleza, nivel B2. Termen limită 31 martie 2016. CV si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10

Dezvoltator Android – 1 post. Cerințe: educatie in domeniul IT si experienta de minim 1 an; experienta de dezvoltare Android in Java (cel putin 1 an); experienta in mediu „Eclipse”; abilitatea de a crea site-uri si de a crea comunicare intre aplicatii / site-uri; abilitati practice in utilizarea tehnologiei de mai sus; precizie si atentie la detalii, fiabilitate, punctualitate. Engleza – nivel B2. Termen limită 31 martie 2016. CV si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10

Designer grafic – 1 post. Cerințe: educatie in grafic designer (cel putin invatamantul secundar) si experienta minim 1 an; creativitate combinata cu supradotare artistica; cunoasterea foarte buna a Adobe; experienta de proiectare grafica pentru noile media (site-uri web, multimedia): desen de mana si cunostinte programe si procesare video 3D (avantaj). Engleza – nivel B2. Termen limită 31 martie 2016.

Asistent Manager – 1 post. Cerințe: educatie in domeniul IT si minim 1 an experienta; cunostinte in tehnologii de marketing pe Internet si cunostinte teoretice de Internet; interesat de marketingul interactiv; cunostinte foarte bune de MS Office; abilitati foarte bune de comunicare, regularitate, precizie; abilitati foarte bune de gestionare a timpului; permis de conducere: Engleza – nivel B2. Termen limită 31 martie 2016.

REPUBLICA CEHĂ

Şlefuitori, pilotori – 5 posturi. Cerinţe: stare buna de sanatate, abilitati manuale bune; germana constituie avantaj. Termen limită 1 mai 2016. CV la email:hazlov@abydos.cz;rebeca.miclau@abydos.cz;tel:0040748873233

Şofer profesionist camion (transport internaţional) – 15 posturi. Cerinţe: permis conducere C+E; calificare sofer profesionist; 3 ani experienta ca sofer profesionist; ceha/ germana/ engleză. Termen limită 31 mai 2016. CV in ceha/ engleza/ germana la artnerova@jmit.cz; persoana contact Sabina Artnerova tel:420 585 206 140-147.

Şofer camion (transport intern şi internaţional) – 1 post. Cerinţe: educaţie de bază; permis de conducere C+E +calificare; experienţă – avantaj; cehă, slovacă. Termen limită: 31 mai 2016. Pavlas tel:420774234076; rastruck@seznam.cz

SLOVACIA

Șofer autocamion transport internaţional – 30 de posturi. Cerințe: Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experiența, cazier curat, fără probleme de sănătate sau psihice, serios, harnic. Limba engleză sau germană de bază. Termen limită: 31 decembrie 2016. Se trimite CV la adresa: milan.toman@dabeda.sk. Se va efectua interviu telefonic.

Îngrijitor persoane/ infirmier – 7 posturi. Cerinţe: Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate. Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Termen limită 31 decembrie 2016. Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: riaditel.svj@seniorville.eu. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

Sticlar – 6 posturi. Cerinţe: şcoală profesională sau sticlar calificat la locul de muncă; înaltă calificare (de la categoria 6 în sus); experienţă în domeniu; apt de muncă din punct de vedere medical. Termen limită: 1 aprilie 2016. CV EUROPASS în limba română la angajator, email: hutan50@gmail.com şi la consilierul EURES Elena Eleonora Diaconu, email: elena.diaconu@tl.anofm.ro. Proba de lucru are loc în Slovacia la fabrica Rona (drumul dus – întors RO-SK) plătit de angajator dupa selecţia CV-urilor. Informaţii suplimentare la consilierul EURES din judeţul de reşedinţă al aplicantului.

SPANIA

Maseur – 1 post. Cerinţe: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: https://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi: Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Femei de serviciu – 20 posturi. Nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen limită: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

Tinichigiu auto – 10 posturi. Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen limită 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax