Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate: Posturi pentru dezvoltatori software în Suedia, bucătari în Marea Britanie, mecanici în Germania. LISTA completă

Publicat

calculator

calculator AJOFM Alba a transmis oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 3 decembrie, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi noi pentru visual designer, bucătar, electrician, mecanici în Germania, bucătari (90 de posturi), îngrijitori persoane în Marea Britanie, dezvoltatori software şi arhitecţi software, inginer testare sistem, dezvoltatori web, programatori în Suedia.

Alte posturi sunt în Belgia, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, Spania şi Ungaria.

Lista posturilor disponibile:

BELGIA

Proiectant constructii metalice – 1 post. Cerinţe: diplomă de licenţă în electromecanică, inginerie industrială, dezvoltare de produse sau echivalente prin experienţă; cunoaşterea Autocad 2D; cunoaşterea Inventor sau Parabuild; perspectivă tehnică de a integra piesa în proiectul total; comunicativ; mai mulţi ani de experienţă în sectorul metalurgic (desen de scări, porţi, uşi şi ferestre); capacitate de a proiecta un mediu bazat pe o schiţă sau de măsurare în 3 puncte; cunoaţterea tehnologiei de sudare, liniei de pliere; limba engleză – cunoştinţe avansate. Termen limită 22 decembrie 2015. Se transmite CV şi scrisoare de intenţie doar în limba engleză la următoarele două adrese de email: jelle@laeremansgeert.be şi annelies.thomas@vdab.be . Persoanele selectate de angajator vor fi contactate telefonic de acesta pentru un scurt interviu. Următoarea etapă va fi un scurt exercitiu de proiectare pentru a avea un punct de vedere asupra abilităţilor dumneavoastră şi în final va avea loc un interviu pe Skype.

GERMANIA

Visual designer – 1 post. Cerinţe: diplomă de licenţă sau masterat în grafică, HCI, CS sau domeniu similar; cunoştinţe solide de Adobe Photoshop şi/sau Illustrator; experienţă în proiectare; abilităţi interpersonale excelente şi capacitatea de a construi relaţii bune de muncă; auto motivare şi capacitate de gestionare a timpului astfel încât să fie respectate termenele de soluţionare a lucrărilor; capacitatea de orientare către client şi de rezolvare a problemelor; cunoştinţe excelente de limba engleză (scris, vorbit) – nivel C1/C2. Termen limită 15 ianuarie 2016. Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoare de intenţie, copii ale certificatelor/ diplomelor de studii în domeniu şi eventuale recomandări, toate în limba engleză, la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, în atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov şi, doar pentru monitorizare (fără feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

(P) Sute de anunțuri angajări în țară și în străinătate pe MicaPublicitate.Net. Pentru joburi în Alba încearcă și pe Anunțuri.Alba24.ro

Electrician1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca electrician; cunostinte de tehnologie PLC; permis de conducere categoria B; capacitatea de a lucra in echipa; fiabilitate si flexibilitate; cunostinte bune/ foarte bune de limba germana (scris si vorbit). Termen limită: 31 ianuare 2016. Se transmite C.V -ul model Europass doar in limba germana la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea nr. de referinta TEC – 111 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Mecanic (maşini prelucrare cauciuc şi mase plastice) – 1 post. Cerinţe: calificare profesională încheiata; capacitatea de a interpreta scheme si instructiuni tehnice; constituie avantaj experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice; cunostinte bune/ foarte bune de limba germana (scris si vorbit). Termen limită: 31 ianuarie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass DOAR in limba germana la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea nr. de referinta TEC – 112 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Bucătar – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca bucatar; experienta anterioara constituie avantaj; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 31 ianuarie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass DOAR in limba germana la adresa de e-mail ZAV-IPS-Nord@arbeitsagentur.de, cu specificarea „Schleede” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Mecanic industrial – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic industrial; experienta in instalarea de masinarii; capacitatea de a interpreta numerotarea pieselor; disponibilitate de a lucra in doua schimburi; cunostinte de limba germana nivel mediu (B1). Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de documente care sa ateste calificarea si experienta profesionala in domeniu la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1135036357-S, Mecanic industrial” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Electronist – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca electronist, electrician sau instalator electric; Cunostinte de hidraulica, pneumatica si CLP (control logic programabil); Disponibilitate de a lucra in doua schimburi.-Cunostinte de limba germana nivel mediu (B1)-31.12.2015-Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de documente care sa ateste calificarea si experienta profesionala in domeniu la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1134124796-S, Electronist” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Electromecanic – 3 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca electromecanic,tehnician sisteme/echipamente electrice; experienta in montare tablouri/panouri electrice; permis de conducere categoria B si automobil propriu; motivatie si angajament; capacitatea de a lucra in echipa; cunostinte de limba germana nivel mediu (B1). Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de documente care sa ateste calificarea si experienta profesionala in domeniu la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1134151748-S, Electromecanic” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Muncitor necalificat în domeniul prelucrării metalelor – 1 post. Cerinţe: experienta in montajul metalelor; constituie avantaj activitatea anterioara in productie; permis de conducere categoria B si automobil propriu; disponibilitate de a lucra in doua schimburi; capacitatea de a lucra atat independent cat si in echipa; disponibilitatea de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei (pentru mai multe saptamani); cunostinte de limba germana nivel mediu (B1). Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) doar in limba germana (Lebenslauf) la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1134203837-S, Muncitor necalificat” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Vopsitor industrial – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si/sau experienta ca vopsitor industrial/vopsitor auto; capacitatea de a interpreta desene si planuri; disponibilitatea de a lucra in schimburi; cunostinte de limba germana nivel mediu (B1)-31.12.2015-Se transmite C.V-ul (cu fotografie) doar in limba germana (Lebenslauf), insotit de documente care sa ateste calificarea si experienta profesionala in domeniu la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1134515347-S, Vopsitor industrial” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Lucrător în producţie – 3 posturi. Cerinţe: prestidigitatie datorita pieselor de mici dimensiuni care trebuie asamblate; disponibilitate de a lucra in schimburi; capacitatea de a lucra in echipa; cunostinte de limba germana nivel mediu (B1). Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf) la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1134338306-S, Lucrator in productie” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Optician (f/b) 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata ca optician; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana, engleza sau rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana,engleza sau rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu (toate in aceeasi limba in care a fost completat C.V-ul), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125032897-S, Feinoptiker”.

Operator CNC (strungar/frezor) 1 post. Cerinţe: calificare ca operator CNC (strungar sau frezor); Cunostinte bune in lucrul cu masini pe baza de programare computerizata (Mazak si/sau Siemens); Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Corectitudine, atentie, flexibilitate; Capacitatea de a lucra in echipa si in conditii de stres.-Cunostinte bune de limba germana sau limba rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana sau limba rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu si eventuale recomandari (toate in limba germana/rusa), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1126437989-S, CNC Dreher/Fraser”.

Mecatronist (f/b)2 posturi. Cerinţe: formare profesionala incheiata in mecatronica, fizica de laborator, electronica sau tehnologie laser; experienta profesionala anterioara in lucrul cu dispozitive electronice si optice; abilitati in mecanica si domeniul electric; cunostinte informatice (MS Office); capacitatea de adaptare la nou, de a lucra in echipa si in conditii de stres; spirit de initiativa, corectitudine si buna organizare; cunostinte bune de limba germana, engleza sau rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana,engleza sau rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (in aceeasi limba in care a fost completat C.V-ul), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1133057613-S, Mechatroniker”.

Asamblor – montator (lucrător în producţie) 1 post. Cerinţe: experienta anterioara in lucrul cu fibre optice (fibre Splicer); disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); capacitatea de a lucra in echipa; flexibilitate, atentie si precizie; cunostinte bune de limba germana sau rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana sau rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (in aceeasi limba in care a fost completat C.V -ul), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127417462-S Produktionsmitarbeiter”.

Operator maşini şi instalaţii optice (f/b) 4 posturi. Cerinţe: formare profesionala incheiata ca operator/mecanic masini si/sau instalatii optice sau tehnician fizica de laborator; experienta profesionala anterioara in domeniu; cunostinte informatice (MS Office); disponibilitate de a lucra in schimburi; capacitatea de analiza si abilitatea de rezolvare a problemelor; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; determinare si precizie; cunostinte bune de limba engleza sau germana. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (in limba engleza sau germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1133050815-S, Anlagenfuhrer”.

Tehnician fizica de laborator (f/b) 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata ca tehnician fizica de laborator; experienta profesionala anterioara in domeniu; cunostinte informatice (MS Office); disponibilitate de a lucra in schimburi; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; capacitatea de analiza si abilitatea de rezolvare a problemelor; determinare si precizie; cunostinte bune de limba germana, engleza sau rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana,engleza sau rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (in aceeasi limba in care a fost completat C.V-ul), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1129398046-S, Physiklaborant”.

Electrician – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca electrician; experienta anterioara in domeniu (de preferat, experienta ca electrician in constructii); cunostinte de limba germana – nivel A2. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana la adresa de e-mail careersautomotive@voith.com, in atentia dlui. Osterrieder si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Mecanic industrial – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic industrial; constituie avantaj experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice; Permis de conducere categoria B – constituie avantaj; cunostinte bune/foarte bune de limba germana (scris si vorbit). Termen limită: 31 ianuarie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass DOAR in limba germana la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea nr. de referinta TEC – 110 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Agent de securitate – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale; experienta in domeniu constituie avantaj; cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Tehnician sisteme de securitate (alarmă şi supraveghere) – 2 posturi. Cerinţe: studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Agent de pază – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Şofer de tir – 15 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica. Cunostinte de limba germana – constituie avantaj. Termen limită: 9 ianuarie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail info@kahmen-transcargo.de si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

Asistent medical generalist – 50 posturi. Cerinţe: diploma de calificare ca asistent medical generalist; experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; motivatie de a invata limba germana; cunostintele de limba germana nivel de baza constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Termen limită: 19 august 2016. Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail tmihutiu@pmk-medicalcare.de.

Operator maşini şi centrale (f / b) – 20 de posturi. Cerinţe: aptitudini mestesugaresti; disponibilitate de a lucra in ture (3 si 4 ture); deriozitate si viziune asupra calitatii. Cunostinte de limba germana – scris si vorbit, nivel conversational (cel putin nivel A2 ). Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare la adresa de e-mail ywaurig@pmk-personal.de, in atentia dnei. Yvonne Waurig-Schneider.

MAREA BRITANIE

Bucătar şef – 20 posturi. Cerinţe: candidatul trebuie sa fie motivat, flexibil, entuziast, sa aibă abilitatea de a comunica cu clientii si cu personalul pe care il conduce; sa detina certificat de igiena; experienta in domeniu; calificare de bucatar; engleza-nivel B1. Termen limită 30 decembrie 2015. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:cv@in-focus.org dar si la consilierii Eures din regiunea de care candidatii apartin.Lista tuturor consilierilor Eures se gaseste pe urmatoarea adresa www.eures.anofm.ro.

Bucătar – 50 posturi. Cerinţe: persoanele interesate trebuie sa detina certificat de igiena, foarte bune cunostinte de bucatarie, sa fie ospitalier si prietenos avand si spirit de comunicare cu ceilalti; limba engleza-nivel mediu. Termen limită 30 decembrie 2015. Se va aplica cv in limba engleza model Europass la urmatoarea adresa de email:cv@in-focus.org dar si la consilierii Eures din regiunea de care candidatii apartin.Lista consilierilor Eures precum si datele de contact ale acestora se pot vizualiza accesand urmatorul site:www.eures.anofm.ro

Ajutor de bucătar – 20 posturi. Cerinţe: experienta in domeniu; calificare – certificat de igiena; sa fie o persoana motivata, preactiva, comunicativa atat cu clientii cit si cu colegii, sa cunoasca foarte bine retetele de meniuri, sa fie capabil sa lucreze sub presiune, sa detina cunostinte de operare pe calculator: Word si Excel; limba engleza nivel mediu -B1. Termen limită 30 decembrie 2015. Se va aplica cv in limba engleza model Europass la urmatoarea adresa de email:cv@in-focus.org dar si la consilierii Eures din regiunea de care candidatii apartin.Lista consilierilor Eures precum si datele de contact ale acestora se pot vizualiza accesand urmatorul site:www.eures.anofm.ro

Îngrijitor persoane – 60 posturi. Cerinţe: experienta in domeniu dar nu neaparat necesar; persoanele care au experienta in domeniu au avantaj; persoanele interesate trebuie sa aibă o atitudine pozitiva, sa fie comunicative, confidente; engleza – nivel B1. Termen limită 15 decembrie 2015. Se va aplica cv model europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:sian.cooper@shaw.co.uk

Îngrijitor persoane/ infirmier – 60 posturi. Cerinţe: 1 an experienta in domeniu; engleza. Termen limită 31 decembrie. Mail la corina@avantacare.com

Asistent medical – 60 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC; engleza. Termen limită 31 decembrie. Se aplica cv in limba engleza la corina@avantacare.com

Îngrijitor persoane – 25 posturi. Cerinţe: carnet de conducere categoría B; cazier international curat; pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte:pasaport,buletin,certificat de nastere; abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri; engleza nivel B1. Termen limită: 10 ianuarie 2016. CV model Europass in limba engleza la adresa de email:cspavel@clececare.co.uk.tel:0040756116342-d-na Camelia Pavel.Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

Asistent medical generalist – 20 posturi. Cerinţe: diploma de asistent medical generalist; inregistrare in colegiul asistentilor medicali din Anglia; NMC sau inregistrarea sa fie in curs de procesare; candidatul sa fie eligibil sa lucreze in UK; limba engleza -nivel B1 minim. Termen limită 15 ianuarie 2016. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la:info@casenterpriseprojects.net.Cei selectati vor avea un interviu prin skype.

Îngrijitor persoane – 5 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa aiba experienta de pana la 1 an, carnet de conducere categoría B; calificare in domeniu. Cei care nu au calificare in domeniu dar au lucrat in acest sector firma va va ajuta sa obtineti calificarea in timp ce lucrati; engleza-B1. Termen limită 15 ianuarie 2016. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:jobs@careinhand.co.uk

Îngrijitor persoane – 10 posturi. Cerinţe: experienta nu este neaparat necesara in domeniu dar constituie un avantaj pentru persoanele care o detin; carnet de conducere categoria B; 2 referinte de la locurile de munca anterioare; engleza – nivel B1. Termen 10 ianuarie 2016. Se va aplica cv in limba engleza-model Europass la adresa de email:cristina@sylviancare.co.uk.Interviul va avea loc cu angajatorul telefonic si prin skype.

POLONIA

Lăcătuş/ sudor – 3 posturi. Cerinţe: certificat sudor MIG sau TIG, sa poata lucra independent; poloneza-cunostinte de baza. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV in limba poloneza la angajator: zrspyzik@gmail.com, contact anagajator: Pyzik Krzysztof, tel. 0048 502 618 195.

PORTUGALIA

Muncitor necalificat în agricultură (culesul zmeurei) – 400 posturi. Cerinţe: aptitudini fizice / capacitate de a munci; fără antecedente penale (cazier judicial); educatie si formare: minim scoala primara; experiența profesionalã: preferința pentru candidații cu experiență în recoltarea zmeurei sau pentru candidații cu experiență în agricultură (munca în sere sau in agricultura); disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia; de preferinta limba engleză/ spaniolă – cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu). Termen limită 21 decembrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), Formular de inregistrare (transmis de firmele potugheze) in limba romana, CV in limba romana, cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, Carte de Identitate/Pasaport.

REPUBLICA CEHĂ

Software Support Analyst – 1 post. Cerinţe: învatamant tehnic superior (IT) si/sau experienta in domeniu, pot aplica si absolventi; cunoasterea tehnologiilor de Java sau net, cunostinte de baza de date (Oracle,MySQL,MSSQL), MS OFFICE, întelegerea Object Oriented Directorii de baza (OOP), franceza fluent; engleza. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba engleza la careers_cz@infosys.com;(copy to eure@bm.mpsv.cz;www.infosysbpo.jobs.cz

IT Service Desk Analyst – 1 post. Cerinţe: cunostinte si experinnta in domeniu; aptitudini organizatorice excelente;abilitati de ascultare activa; competente in limba engleza si franceza; engleza si franceza – excelent. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV la careers_cz@infosys.com(copie la eures@bm.mpsv.cz);www.infosysbpo.jobs.cz

Şofer transport internaţional rutier marfă – 50 posturi. Cerinţe: învăţământ secundar, permis conducere C, C+E, cazier curat, certificate medical apt de munca si experienta mai mare de 2 ani: transportul de marfuri trebuie realizat conform termenilor stabiliti, respectarea termenelor de muncă. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV in limba romana/engleza/germana la:jobs@cscargo.cz si valentina.soare@db.anofm.ro pentru monitorizare,persoana de contact Jarmila Hajnikova +420 493 506 117

Lucrător în prelucrarea lemnului – 10 posturi. Cerinţe: engleză, germană. Termen limită 31 decembrie 2015. Persoana de contact: Lucie Fidrova; CV in limba engleza jfd@jfd.cz;www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

Asamblor aparate aer condiţionat – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare; dexteritate manuala, stare buna de sanatate. Termen limită 31 decembrie 2015. CV la asistentka@trendprace.cz;tel 00420 800 888 238

Operator – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba engleza la adresa de e-mail:job2@ariete-group.eu;tel:420 800 215 220

Muncitor asamblare – 20 posturi. Cerinţe: studii primare; cunostinte PC, vedere buna, dexteritate manuala si responsabilitate in control. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in engleza la adresa de e-mail:kulstejnova@ariete-group.eu, Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

SPANIA

Maseur – 1 post. Condiţii: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: https://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Muncitor necalificat în agricultură – 800 posturi. Perioada de probă 15 zile. Termen limită 1 ianuarie 2016. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, copie act studii, CV in limba romana. Selectia candidatilor va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016.

SUEDIA

Dezvoltator software – 5 posturi. Cerinţe: de preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta; cel putin 2-3 ani experienta in C# si .Net; limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2).Termen limită 31 decembrie 2015. Persoanele care corespund cerintelor posturilor trebuie sa se inregistreze pe Linkedin, grupul „IT Specialists for the Oresund Region”. Doar dupa inregistrare se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) in limba engleza la adresa de e-mail jerker.claesson@arbetsformedlingen.se si doar pentru monitorizare (fara feedback) la luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Dezvoltator software – 5 posturi. Cerinţe: de preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta; cel putin 2-3 ani experienta in C/C ++ si Java; limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 31 decembrie 2015. Persoanele care corespund cerintelor posturilor trebuie sa se inregistreze pe Linkedin, grupul „IT Specialists for the Oresund Region”. Doar dupa inregistrare se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) in limba engleza la adresa de e-mail jerker.claesson@arbetsformedlingen.se si doar pentru monitorizare (fara feedback) la luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Dezvoltator software sisteme integrate – 5 posturi. Cerinţe: de preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta; cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu; limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 31 decembrie 2015. Persoanele care corespund cerintelor posturilor trebuie sa se inregistreze pe Linkedin, grupul „IT Specialists for the Oresund Region”. Doar dupa inregistrare se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) in limba engleza la adresa de e-mail jerker.claesson@arbetsformedlingen.se si doar pentru monitorizare (fara feedback) la luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Arhitect sistem software – 5 posturi. Cerinţe: de preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta; cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu; limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2. Termen limită 31 decembrie 2015.

Inginer testare software – 5 posturi. Cerinţe: de preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu; limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 31 decembrie 2015.

Specialist reţea Transmission Control Protocol/ Internet Protocol (TCP/IP) – 2 posturi. Cerinţe: diploma de licenta in Informatica sau Tehnologia retelelor; cel putin 3 ani experienta in lucrul cu retele TCP/IP; bune cunostinte de securitate IP; constituie avantaj buna cunoastere a mediilor virtuale VMware si KVM, precum si experienta in lucrul cu Linux/Unix, PHP, Python, Perl, TCL; disponibilitate de a calatori; capacitatea de a lucra in echipa; excelente abilitati de comunicare, deschidere catre client, amabilitate; abilitati analitice si rezistenta la stres, capacitatea de rezolvare a problemelor; cunostinte foarte bune de limba engleza (scris, vorbit, citit) – nivel C1/C2. Avantaj limba suedeza. Termen limită 31 decembrie 2015.

Dezvoltator JavaScript/Node.JS – 1 post. Cerinţe: diploma de licenta in Informatica sau Tehnologia retelelor; cel putin 1 an experienta in lucrul cu NodeJS; experienta in general in lucrul cu JavaScript si NodeJS, precum si cu Linux/Unix; constituie avantaj experienta in Web Front-End, baze de date NoSQL si lucrul cu retele TCP/IP si securitate IP; capacitatea de a lucra in echipa; abilitati analitice si rezistenta la stres, capacitatea de rezolvare a problemelor; abilitati de gestionare a timpului, auto- motivare si angajament; cunostinte foarte bune de limba engleza (scris,vorbit, citit) – nivel C1/C2. Termen limită 31 decembrie 2015

Programator (securitatea retelelor) – 1 post. Cerinţe: diploma de licenta in Informatica sau Tehnologia retelelor; cel putin 1 an experienta ca programator (de preferat in comunicatii de retele); bune cunostinte in programare C; constituie avantaj experienta in lucrul cu retele TCP/IP si securitate IP, cu mediile virtuale VMware si KVM, precum si cu Linux/Unix; capacitatea de a lucra in echipa; abilitati analitice si rezistenta la stres, capacitatea de rezolvare a problemelor; abilitati de gestionare a timpului, auto-motivare si angajament; cunostinte foarte bune de limba engleza (scris,vorbit, citit) – nivel C1/C2. Termen limită 31 decembrie 2015

Arhitect software – 1 post. Cerinţe: diploma de licenta in Informatica sau Tehnologia retelelor; cel putin 10 ani experienta in domeniu; cel putin 5 ani experienta in proiectare de software si minimum 1 an in securitatea retelelor; bune cunostinte in programare C; experienta in lucrul cu retele TCP/IP, in special comunicatii de retea; bune cunostinte de securitate IP; capacitatea de a lucra in echipa; abilitati analitice si rezistenta la stres, capacitatea de rezolvare a problemelor; abilitati de gestionare a timpului, auto-motivare si angajament; cunostinte foarte bune de limba engleza (scris,vorbit) – nivel C1/C2. Termen limită 31 decembrie 2015. Persoanele care corespund cerintelor posturilor trebuie sa se inregistreze pe Linkedin, grupul „IT Specialists for the Oresund Region”. DOAR dupa inregistrare se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) in limba engleza la adresa de e-mail jerker.claesson@arbetsformedlingen.se si doar pentru monitorizare (fara feedback) la luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Dezvoltator Web Front-End – 1 post. Cerinţe: diploma de licenta in Informatica sau Tehnologia retelelor; cel putin 3 ani experienta in domeniu; cunostinte excelente in HTML si JavaScript; experienta in baze de date relationale (SQL,MySQL,SQLite)si baze de date pentru documente NoSQL; constituie avantaj experienta in lucrul cu Node.JS, comunicatii de retea TCP/IP si securitate IP, Linux/Unix, PHP, Python, Perl, TCL, precum si cu mediile virtuale VMware si KVM; excelente abilitati de comunicare; capacitatea de a lucra in echipa; abilitati analitice si rezistenta la stres, capacitatea de rezolvare a problemelor; abilitati de gestionare a timpului, auto-motivare si angajament.-cunostinte foarte bune de limba engleza (scris, citit) – nivel C1/C2. Termen limită 31 decembrie 2015

Inginer testare software – 1 post. Cerinţe: diploma de licenta (inginer) in Informatica; Minimum 3 ani experienta in utilizarea Linux, Windows, C,PHP, Perl,TCL, baze de date si tehnologii web; experienta in comunicatii de retea bazate pe TCP/IP, securitate IP; experienta in utilizarea Linux/Unix, baze de date (SQL, MySQL, SQLite) si in tehnologii/servicii web; avantaj experienta in instrumente de automatizare GUI (Ranorex, Testcomplete),in limbaje de programare (C, C++, .NET, Java); excelente abilitati de comunicare; capacitatea de a lucra in echipa; abilitati analitice si rezistenta la stres, capacitatea de rezolvare a problemelor; abilitati de gestionare a timpului, auto-motivare si angajament; cunostinte foarte bune de limba engleza (scris, vorbit) – nivel C1/C2. Termen limită 31 decembrie 2015.

Vopsitori auto – 15 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie să trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Mecanic auto10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Tinichigiu auto – 10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Femei de serviciu – 20 posturi. Cerinţe: avantaj carnet de conducere; limba engleză mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

UNGARIA

operator la asamblarea panourilor electrice – 50 de posturi. Cerinţe: 8 clase, un se ce experienţă; limba maghiară. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se trimite CV cu poza la adresa info@origojob.hu, sau prin telefon + 36-70-414-0144, persoana de contact dl Rafael Istvan. Solicitantii sunt rugati sa precizeze la aplicare, ca au obtinut informatiile privind locul de munca prin Eures Romania.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax