Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în STRĂINĂTATE: Posturi pentru şoferi de camion în Polonia, asistenţi medicali în Anglia, operatori la montarea panourilor electrice în Ungaria

Publicat

oameni_locuri muncaAJOFM Alba a transmis oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 22 septembrie, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi pentru şoferi de camioane în Polonia, asistenţi medicali în Marea Britanie, operatori la asamblarea panourilor electrice în Ungaria.

Alte locura de muncă sunt în Belgia, Germania, Norvegia, Spania, Cehia, Suedia.

Lista posturilor disponibile:

BELGIA

Infirmier/asistent medical – 2 posturi. Cerinţe: diplomă de calificare pentru profesia de infirmier sau asistent medical – obligatoriu; limba franceză – bine; Termen limită: 12 octombrie 2015. Se transmite CV-ul doar în limba franceză, în atenţia domnului Mallie, la adresa email: candidatures@cipv.be. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

(P) Sute de anunțuri angajări în țară și în străinătate pe MicaPublicitate.Net. Pentru joburi în Alba încearcă și pe Anunțuri.Alba24.ro

GERMANIA

Agent de securitate – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită pentru înscrieri: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul doar in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Tehnician sisteme de securitate (alarmă şi supraveghere) – 2 posturi. Cerinţe: studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1 Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita “Cazierul judiciar”.

Agent de pază – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Operator CNC (strungar/ frezator) – 1 post. Cerinţe: calificare ca operator CNC (strungar sau frezor); Cunostinte bune in lucrul cu masini pe baza de programare computerizata; Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Corectitudine, atentie, flexibilitate; Capacitatea de a lucra in echipa si in conditii de stres. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu si eventuale recomandari (toate in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1126437989-S, CNC Operator”.

Mecatronist (f/b) – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata in mecatronica, fizica de laborator, electronica sau tehnologie laser; Experienta profesionala anterioara in lucrul cu dispozitive electronice si optice; Abilitati in mecanica si domeniul electric; Cunostinte informatice (MS Office); Capacitatea de adaptare la nou, de a lucra in echipa si in conditii de stres; Spirit de initiativa, corectitudine si buna organizare. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199766-S, Mechatroniker”.

Asamblor – montator (lucrător în producţie) – 1 post. Cerinţe: experienta anterioara in lucrul cu fibre optice (fibre Splicer); Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra in echipa; Flexibilitate, atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127417462-S”.

Tehnician electronică – service fibre laser de mare putere (f/b) – 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; permis de conducere categoria B; disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; bune abilitati de comunicare; orientare catre clienti; flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana/engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125033013-S”.

Tehnician electronică (f/b) – 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; bune abilitati de comunicare; orientare catre clienti; flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza; cunostinte de baza de limba germana – constituie avantaj. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de scrisoare de intentie si eventuale recomandari (in limba engleza/germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199427-S”.

Tehnician electrotehnist (f/b) – 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata in domeniul electrotehnic, in mecatronica sau fizica de laborator si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; permis de conducere categoria B; disponibilitatea de a calatori ocazional; capacitatea de analiza si abilitatea de rezolvare a problemelor; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; determinare si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 30 septembrie 2015.Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125031642-S”.

Manager vânzări – 1 post. Cerinţe: Diploma de licenta sau master in domeniul ingineriei, fizica sau o disciplina conexa; Minim 3 ani experienta anterioara in domeniul vanzarilor; Bune abilitati de comunicare (fata in fata cu clientul sau la telefon); Disponibilitatea de a calatori; Capacitatea de a lucra in echipa. Cunostinte foarte bune de limba engleza si ceha – scris si vorbit. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127705422-S”.

Optician – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata ca optician; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu (toate in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125032897-S, Feinoptiker”.

Bucătar / bucătar şef / bucătar specialist (Sous Chef /Demi chef/Chef de Partie/Commis Chef) 15 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si experienta profesionala anterioara; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Ospătar 15 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si experienta profesionala anterioară; cunostinte bune de limba germana – nivel B1 – B2; Termen limită: 1 octombrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Barman – 5 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si/sau experienta profesionala anterioară; cunostinte bune de limba germana – nivel B1 – B2; Termen limită: 1 octombrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Pesonal în industria gastronomiei de sistem – 15 posturi. Cerinţe: constituie avantaj experienţă în domeniul gastronomic; cunoştinţe bune de limba germană – nivel B1. Termen limită: 1 octombrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Şofer de tir – 15 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica. Cunostinte de limba germana – constituie avantaj. Termen limită: 9 ianuarie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail info@kahmen-transcargo.de si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

Şofer camion – 6 posturi. Cerinţe: permis conducere categoría CE (camioane pana la 40 de tone); experienta profesionala anterioara; constituie avantaj cunostintele de limba germana. Termen limită 30 septembrie 2015. Se transmite CV-ul in limba germana sau engleza, insotit de copia permisului de conducere la adresa de e-mail m.hergarten@stahlspedition.de, in atentia dlui. Marcel Hergarten.

Asistent medical generalist – 50 posturi. Cerinţe: diploma de calificare ca asistent medical generalist; experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; motivatie de a invata limba germana; cunostintele de limba germana nivel de baza constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Termen limită: 19 august 2016. Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail tmihutiu@pmk-medicalcare.de.

Pentru următoarele posturi din Germania, persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si scrisoare de intentie (tot in limba germana), ambele completate la calculator.

Mecanic instalaţii – 5 posturi. Cerinţe: studii medii cu diploma de bacalaureat; Cel putin 2 ani experienta; Constituie avantaj experienta in lucrul cu sisteme hidraulice si pneumatice; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015. 

Sudor MIG – MAG – 5 posturi. Cerinţe: calificare ca sudor MIG – MAG sau ca mecanic industrial; Experienta profesionala anterioara; disponibilitate de a lucra in schimburi; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); flexibilitate si motivatie. cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Operator CNC (laminor şi strung) – 3 posturi. Cerinţe: calificare ca operator CNC (laminor si strung); cel putin 2 ani experienta in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Electrician – 6 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca electrician; cel putin 2 ani experienta in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Muncitor metalurg – 9 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata sau curs finalizat in domeniu (formare profesionala in fundamentele metalelor, siguranta si securitate in munca, tehnici si instrumente de lucru in industria metalurgica); cel putin 2 ani experienta in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Mecanic auto – 5 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic auto; Experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); cunostinte avansate de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Hamal – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B; disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie; ); cunostinte avansate de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Operator stivuitor – 15 posturi. Cerinţe: certificat utilizare stivuitor; experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi. cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Comisionar – 15 posturi. Cerinţe: certificat de utilizare stivuitor; experienta profesionala anterioara constituie avantaj; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate, precizie si motivatie; capacitate de a lucra individual; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Instalator/montator instalaţii de gaz – 3 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca instalator/montator tevi; experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; acuratete si capacitate de a lucra in echipă; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Mecanic echipamente (utilaje) prelucrarea maselor plastice şi a cauciucului. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic masini si utilaje prelucrare mase plastice si cauciuc; experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; acuratete si capacitate de a lucra in echipă; cunostinte bune de limba germana. Termen limită: 1 octombrie 2015.

Sculer – 2 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca sculer sau meserie echivalenta; Experienta profesionala anterioara in domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; grad ridicat de acuratete; capacitatea de a lucra fara supraveghere; cunostinte bune de limba germana Termen limită: 1 octombrie 2015.

Lucrător depozit – 2 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra in schimburi; flexibilitate si motivatie cunostinte bune de limba germană Termen limită: 1 octombrie 2015.

Zugrav-vopsitor – 2 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca zugrav- vopsitor; Experienta profesionala anterioara in domeniu, precum si in activitatea de lacuire a usilor si a ramelor de ferestre; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Capacitatea de a lucra in echipa; Rapiditate si atentie; cunostinte bune de limba germana Termen limită: 1 octombrie 2015.

MAREA BRITANIE

Îngrijitor persoane/infirmier – 20 posturi. Cerinţe: un an experienţă în domeniu; engleză. Termen limită 30 septembrie 2015. Mail la corina@avantacare.com.

Asistent medical – 20 de posturi. Cerinţe: candidaţii trebuie să deţină NMC, dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC; engleză. Termen limită 15 septembrie 2015. Se aplica cv in limba engleza la corina@avantacare.com.

Îngrijitor persoane – 15 posturi. Cerinţe: carnet de conducere valabil în UE; pentru cei care un au carnet, se oferă gratis lecţii de condus; engleză. Termen limită 30 septembrie 2015. Se aplica cv-ul in limba engleza le adresa de email de mai jos: jobs@careinhand.co.uk.

Vinificator – supraveghetor vie – 1 post. Cerinţe: experienta in viticultura; abilitate de a lucra independent, carnet de conducere; engleză. Termen limită: 30 septembrie 2015. CV in limba engleza la urmatoarea adresa:darcy@vine-works.com.

Tractorist – 1 post. Cerinţe: carnet de conducere pentru tractor; abilitatea de a lucra independent; engleza nivel mediu. Termen limită 30 septembrie 2015. Se va aplica cv in limba engleza la urmatoarea adresa:darcy@vine-works.com sau la gander.darcy@gmail.com.

Asistent medical – 10 posturi. Cerinţe: calificare în domeniu, înregistrare în Colegiul asistenţilor medicali din Anglia (NMC) sau această înregistrare să fie în curs de procesare; engleza nivel B1, ideal B2. Termen limită 30 octombrie 2015. Se va aplica un cv model Europass in limba engleza la adresa de email:info@casenterpriseprojects.net.

NORVEGIA

Antrenor specialist gimnastică ritmică – 8 posturi. Cerinţe: calificare, experienţă în muncă (inclusiv în coregrafie) la toate nivelurile de gimnastică ritmică, de la copii mici până la gimnaste de competiţii internaţionale; bună cunoaştere în pregătirea tehnică şi a diferitelor aparate, dezvoltarea gimnastelor de la începător la avansat; cunoştinte ale normelor norvegiene în gimnastică ritmică; pot accesa şi tineri cu vârsta 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: www.eures.anofm.ro/firstEuresJob.php.; limba engleză; limba norvegiană – avantaj. Termen limită: 4 octombrie 2015. Se trimit CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de e-mail: hilde.vermedal@okklinikken.no. Persoana de contact, Hilde Vermedal, tel: +47 958 29 111.

POLONIA

Lăcătuş/ sudor – 3 posturi. Cerinţe: certificat sudor MIG sau TIG, sa poata lucra independent; poloneza-cunostinte de baza. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV in limba poloneza la angajator: zrspyzik@gmail.com, contact anagajator: Pyzik Krzysztof, tel. 0048 502 618 195.

Şofer camion (C+E)20 de postura. Cerinţe: permis de conducere categoriile C si E, fara antecedente penale; cel putin doi ani experienta; engleza, germana la nivel de baza. Termen limită 24 septembrie 2015. Se trimite Cv in limba engleza, poloneza sau germana la angajator, wiland.polska@wp.pl pentru Mrs. Iwona Matynia.

REPUBLICA CEHĂ

Lucrător în prelucrarea lemnului – 10 posturi. Cerinţe: engleză, germană. Termen limită 31 decembrie 2015. Persoana de contact:Lucie Fidrova; CV in limba engleza jfd@jfd.cz;www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

Lucrători în producţie – asamblarea aparatelor de aer condiţionat – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare; dexteritate manuala, stare buna de sanatate. Termen limită 31 decembrie 2015. CV la asistentka@trendprace.cz;tel 00420 800 888 238

Operator – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba engleza la adresa de e-mail:job2@ariete-group.eu;tel:420 800 215 220

Muncitor asamblare – 20 posturi. Cerinţe: studii primare;cunostinte PC, vedere buna, dexteritate manuala si responsabilitate in control. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in engleza la adresa de e-mail:kulstejnova@ariete-group.eu, Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

Croitor – 15 posturi. Cerinţe: experinta in croitorie,studii primare, certificat professional; cehă, slovacă, engleză. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba Ceha/Slovaca/Engleza la h.wiesinger@gala.cz, Hana Wiesinger;www.gala.cz.

SPANIA

Maseur – 1 post. Condiţii: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: https://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Muncitor necalificat în agricultură – 800 posturi. Perioada de probă 15 zile. Termen limită 1 ianuarie 2016. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, copie act studii, CV in limba romana. Selectia candidatilor va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016.

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu; 30 septembrie 2015; candidatii trebuie să trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu; 30 septembrie 2015; candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Tinichigiu auto – 10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu; 30 septembrie 2015; candidatii trebuie să trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

UNGARIA

operator la asamblarea panourilor electrice – 50 de posturi. Cerinţe: 8 clase, un se ce experienţă; limba maghiară. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se trimite CV cu poza la adresa info@origojob.hu, sau prin telefon + 36-70-414-0144, persoana de contact dl Rafael Istvan. Solicitantii sunt rugati sa precizeze la aplicare, ca au obtinut informatiile privind locul de munca prin Eures Romania

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax