Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate. Posturi pentru tehnician dentar în Irlanda, doctoranzi în Norvegia şi culegători de zmeură în Portugalia. LISTA completă


Publicat

locuri munca

bursa locurilor de muncaAJOFM Alba a transmis oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 12 noiembrie, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi noi pentru proiectant construcţii metalice în Belgia, optician şi tehnician fizică de laborator în Germania, tehnician dentar în Irlanda, doctoranzi în inginerie biomedicală/ biofízică şi în reţelistică în Norvegia, inginer şef la centru de cercetare-dezvoltare şi specialist în vânzări în Polonia, muncitori la cules de zmeură în Portugalia,

Alte posturi sunt în Marea Britanie, Republica Cehă, Spania, Suedia şi Ungaria.

Lista posturilor disponibile:

BELGIA

Proiectant constructii metalice – 1 post. Cerinţe: diplomă de licenţă în electromecanică, inginerie industrială, dezvoltare de produse sau echivalente prin experienţă; cunoaşterea Autocad 2D; cunoaşterea Inventor sau Parabuild; perspectivă tehnică de a integra piesa în proiectul total; comunicativ; mai mulţi ani de experienţă în sectorul metalurgic (desen de scări, porţi, uşi şi ferestre); capacitate de a proiecta un mediu bazat pe o schiţă sau de măsurare în 3 puncte; cunoaţterea tehnologiei de sudare, liniei de pliere; limba engleză – cunoştinţe avansate. Termen limită 22 decembrie 2015. Se transmite CV şi scrisoare de intenţie doar în limba engleză la următoarele două adrese de email: jelle@laeremansgeert.be şi annelies.thomas@vdab.be . Persoanele selectate de angajator vor fi contactate telefonic de acesta pentru un scurt interviu. Următoarea etapă va fi un scurt exercitiu de proiectare pentru a avea un punct de vedere asupra abilităţilor dumneavoastră şi în final va avea loc un interviu pe Skype.

Director audit (senior) în servicii financiare – 2 posturi. Cerinţe: master, cunoştinţe bune de limba olandeză/ engleză sau franceză/ engleză; experienţă în domeniu între 2 şi 5 ani; cunoaşterea managementului riscurilor, a procesului de control intern şi a ciclurilor de raportare reprezintă un avantaj; responsabilitate. Termen limită 30 noiembrie 2015. Se transmite CV-ul doar în limba franceză sau engleză, în atenţia domnului Peter De Ridder, la următoarea adresă de email: peter.deridder@clearXperts.be . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

(P) Sute de anunțuri angajări în țară și în străinătate pe MicaPublicitate.Net. Pentru joburi în Alba încearcă și pe Anunțuri.Alba24.ro

GERMANIA

Optician (f/b) 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata ca optician; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana, engleza sau rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana,engleza sau rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu (toate in aceeasi limba in care a fost completat C.V-ul), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125032897-S, Feinoptiker”.

Operator CNC (strungar/frezor) 1 post. Cerinţe: calificare ca operator CNC (strungar sau frezor); Cunostinte bune in lucrul cu masini pe baza de programare computerizata (Mazak si/sau Siemens); Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Corectitudine, atentie, flexibilitate; Capacitatea de a lucra in echipa si in conditii de stres.-Cunostinte bune de limba germana sau limba rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana sau limba rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu si eventuale recomandari (toate in limba germana/rusa), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1126437989-S, CNC Dreher/Fraser”.

Mecatronist (f/b)2 posturi. Cerinţe: formare profesionala incheiata in mecatronica, fizica de laborator, electronica sau tehnologie laser; experienta profesionala anterioara in lucrul cu dispozitive electronice si optice; abilitati in mecanica si domeniul electric; cunostinte informatice (MS Office); capacitatea de adaptare la nou, de a lucra in echipa si in conditii de stres; spirit de initiativa, corectitudine si buna organizare; cunostinte bune de limba germana, engleza sau rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana,engleza sau rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (in aceeasi limba in care a fost completat C.V-ul), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1133057613-S, Mechatroniker”.

Asamblor – montator (lucrător în producţie) 1 post. Cerinţe: experienta anterioara in lucrul cu fibre optice (fibre Splicer); disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); capacitatea de a lucra in echipa; flexibilitate, atentie si precizie; cunostinte bune de limba germana sau rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana sau rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (in aceeasi limba in care a fost completat C.V -ul), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127417462-S Produktionsmitarbeiter”.

Operator maşini şi instalaţii optice (f/b) 4 posturi. Cerinţe: formare profesionala incheiata ca operator/mecanic masini si/sau instalatii optice sau tehnician fizica de laborator; experienta profesionala anterioara in domeniu; cunostinte informatice (MS Office); disponibilitate de a lucra in schimburi; capacitatea de analiza si abilitatea de rezolvare a problemelor; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; determinare si precizie; cunostinte bune de limba engleza sau germana. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (in limba engleza sau germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1133050815-S, Anlagenfuhrer”.

Tehnician fizica de laborator (f/b) 1 post. Cerinţe: formare profesionala incheiata ca tehnician fizica de laborator; experienta profesionala anterioara in domeniu; cunostinte informatice (MS Office); disponibilitate de a lucra in schimburi; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; capacitatea de analiza si abilitatea de rezolvare a problemelor; determinare si precizie; cunostinte bune de limba germana, engleza sau rusa. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana,engleza sau rusa, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (in aceeasi limba in care a fost completat C.V-ul), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1129398046-S, Physiklaborant”.

Electrician – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca electrician; experienta anterioara in domeniu (de preferat, experienta ca electrician in constructii); cunostinte de limba germana – nivel A2. Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana la adresa de e-mail careersautomotive@voith.com, in atentia dlui. Osterrieder si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Mecanic industrial – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic industrial; constituie avantaj experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice; Permis de conducere categoria B – constituie avantaj; cunostinte bune/foarte bune de limba germana (scris si vorbit). Termen limită: 31 ianuarie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass DOAR in limba germana la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea nr. de referinta TEC – 110 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Agent de securitate – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale; experienta in domeniu constituie avantaj; cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Tehnician sisteme de securitate (alarmă şi supraveghere) – 2 posturi. Cerinţe: studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Agent de pază – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Şofer de tir – 15 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica. Cunostinte de limba germana – constituie avantaj. Termen limită: 9 ianuarie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail info@kahmen-transcargo.de si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

Asistent medical generalist – 50 posturi. Cerinţe: diploma de calificare ca asistent medical generalist; experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; motivatie de a invata limba germana; cunostintele de limba germana nivel de baza constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Termen limită: 19 august 2016. Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail tmihutiu@pmk-medicalcare.de.

Mecanic industrial – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic industrial; experienta profesionala in mecanica si instalatii complexe; capacitatea de citire si interpretare a desenelor / planurilor tehnice; cunostinte ample in domeniul hidraulic si electric; capacitatea de a lucra independent, precizie si atentie; cunostinte de limba germana nivel mediu (B1). Termen limită 30 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Industriemechaniker” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Muncitor necalificat la prelucrarea plasticului / cauciucului – 1 post. Cerinţe: Experienta in productie constituie avantaj; Apt pentru efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Permis de conducere categoria B, constituie avantaj autoturism personal. Cunostinte de limba germana nivel A2 – B1. Ternem limită 30 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf) la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Helfer Kuststoff,Kautschuk”si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Operator maşină prelucrat plastic/cauciuc – 1 post. Cerinţe: experienta ca operator masina; rezistenta fizica la efort; capacitatea de a lucra in echipa; disponibilitate de a lucra in schimburi, inclusiv in tura de noapte; cunostinte de limba germana nivel mediu (B1). Termen limită 30 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de documente care sa ateste experienta in domeniu la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Maschinenbediener” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Personal pentru curăţenie – 1 post. Cerinţe: experienţă în domeniu, cunoştinţe de limba germana nivel A2. Termen limită 30 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf) la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Reinigungskraft” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Operator maşini şi centrale (f / b) – 20 de posturi. Cerinţe: aptitudini mestesugaresti; disponibilitate de a lucra in ture (3 si 4 ture); deriozitate si viziune asupra calitatii. Cunostinte de limba germana – scris si vorbit, nivel conversational (cel putin nivel A2 ). Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare la adresa de e-mail ywaurig@pmk-personal.de, in atentia dnei. Yvonne Waurig-Schneider.

Asistent manager (f/b) – 5 posturi. Cerinţe: cursuri de formare profesionala si/sau calificare in domeniul secretariatului; cel putin 2 ani experienta profesionala in domeniu; foarte bune competente in utilizarea computerului (MS Office – Word, Excel, PowerPoint si MS Outlook); fluenţă si corectitudine, limba engleza – scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 23 noiembrie 2015. Se transmite CV-ul insotit de scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba engleza, completate la calculator, la adresa de e-mail s.ionescu@fitarbeiten.de si pentru inregistrare la buc_eures@buc.anofm.ro.

IRLANDA

Tehnician dentar – 1 post. Cerinţe: calificare in domeniu si 2-3 ani experienta; limba engleza obligatoriu nivel mediu (B2). Termen limită 26 noiembrie 2015. CV in format europass in limba engleza la email paulaos2405@hotmail.com sau la adresa postala a firmei.

MAREA BRITANIE

Îngrijitor persoane/ infirmier – 60 posturi. Cerinţe: 1 an experienta in domeniu; engleza. Termen limită 31 decembrie. Mail la corina@avantacare.com

Asistent medical – 60 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC; engleza. Termen limită 31 decembrie. Se aplica cv in limba engleza la corina@avantacare.com

Îngrijitor persoane – 25 posturi. Cerinţe: carnet de conducere categoría B; cazier international curat; pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte:pasaport,buletin,certificat de nastere; abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri; engleza nivel B1. Termen limită: 10 ianuarie 2016. CV model Europass in limba engleza la adresa de email:cspavel@clececare.co.uk.tel:0040756116342-d-na Camelia Pavel.Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

Asistent medical generalist – 20 posturi. Cerinţe: diploma de asistent medical generalist; inregistrare in colegiul asistentilor medicali din Anglia; NMC sau inregistrarea sa fie in curs de procesare; candidatul sa fie eligibil sa lucreze in UK; limba engleza -nivel B1 minim. Termen limită 15 ianuarie 2016. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la:info@casenterpriseprojects.net.Cei selectati vor avea un interviu prin skype.

Îngrijitor persoane – 5 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa aiba experienta de pana la 1 an, carnet de conducere categoría B; calificare in domeniu. Cei care nu au calificare in domeniu dar au lucrat in acest sector firma va va ajuta sa obtineti calificarea in timp ce lucrati; engleza-B1. Termen limită 15 ianuarie 2016. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:jobs@careinhand.co.uk

Îngrijitor persoane – 10 posturi. Cerinţe: experienta nu este neaparat necesara in domeniu dar constituie un avantaj pentru persoanele care o detin; carnet de conducere categoria B; 2 referinte de la locurile de munca anterioare; engleza – nivel B1. Termen 10 ianuarie 2016. Se va aplica cv in limba engleza-model Europass la adresa de email:cristina@sylviancare.co.uk.Interviul va avea loc cu angajatorul telefonic si prin skype.

NORVEGIA

Doctorand inginerie biomedicală/ biofizică (model silico AF)1 post. Cerinţe: master in inginerie biomedicala/ biofizica/ informatica; abilitati cantitative si analitice. Experienta in dezvoltare de software de analiza sau instrumente pentru aplicatii biologice sau medicale-avantaj. Abilitati interpersonale si de comunicare; Limba engleza-fluent (scris si vorbit). Termen limită 1 decembrie 2015. Aplicatia se face pe: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=Simula&p=0&ID=9272946&rv=al, „Apply for job”. Aceasta va contine CV, scrisoare de intentie (precizand proiectul de doctorat pt. care aplicati si detalierea motivatiei)in limba engleza, copii ale diplomelor, scrisori de recomandare (cu nume, functie, nr. de tel., adresa de e-mail). Pentru non-vorbitorii nativi de limba engleza, o dovada de competenta in limba engleza este recomandata. Un maxim de 3 lucrari stiintifice relevante vor fi luate in considerare de catre comisia de evaluare. Cu exceptia CV-ului, toate atasamentele vor fi in format PDF, combinate intr-un singur document, dar neaparat in ordinea specificata. Pentru relatii suplimentare: Laboratorul de cercetare si inovatie: persoana de contact: Dr. Molly Maleckar, PhD, adresa de e-mail: mmaleck@simula.no, tel: +47 47482159. Cererile depuse prin e-mail nu vor fi luate in considerare.

Doctorand inginerie biomedicală/biofizică (canale în sănătate/ fibrilare ATRIA) – 1 post. Cerinţe: master in inginerie biomedicala/biofizica/informatica. Abilitati cantitative si analitice. Experienta in dezvoltare de software de analiza sau instrumente pentru aplicatii biologice sau medicale-avantaj. Abilitati interpersonale si de comunicare; Limba engleza-fluent (scris si vorbit). Termen limită 1 decembrie 2015. Aplicatia se face pe: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=Simula&p=0&ID=9272946&rv=al, „Apply for job”. Aceasta va contine CV, scrisoare de intentie (precizand proiectul de doctorat pt. care aplicati si detalierea motivatiei)in limba engleza, copii ale diplomelor, scrisori de recomandare (cu nume, functie, nr. de tel., adresa de e-mail). Pentru non-vorbitorii nativi de limba engleza, o dovada de competenta in limba engleza este recomandata. Un maxim de 3 lucrari stiintifice relevante vor fi luate in considerare de catre comisia de evaluare. Cu exceptia CV-ului, toate atasamentele vor fi in format PDF, combinate intr-un singur document, dar neaparat in ordinea specificata. Pentru relatii suplimentare: Laboratorul de cercetare si inovatie: persoana de contact: Dr. Molly Maleckar, PhD, adresa de e-mail: mmaleck@simula.no, tel: +47 47482159. Cererile depuse prin e-mail nu vor fi luate in considerare.

Doctorand Networks – 1 post. Cerinţe: master in informatica, inginerie electrica, stiinte de retele sau domenii conexe, experienta solida in retele de calculatoare si protocoale de retea, cunostinte de statistica, bune abilitati interpersonale, dorinta de a lucra ca parte a unei echipe internationale. Femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice; Limba engleza – excelent (scris si vorbit. Termen limită 1 decembrie 2015.Aplicatia se face pe: www.simula.no. Aceasta va contine CV (rezumand educatie, pozitiile si activitatea academica – publicatii stiintifice), lista de publicatii si lucrari academice pe care solicitantul doreste sa fie luate in considerare de catre comisia de evaluare, teza de master, scrisoare de intentie in care sa se specifice calificarile si interesul pentru cercetare si modul in care ati aflat despre aceasta pozitie, copii ale diplomelor, certificatelor de invatamant, foaia matricola, 2-3 referinte (cu nume, functie, nr. de tel., adresa de e-mail). Toate documentele trebuie sa fie prezentate in format PDF, in ordinea specificata mai sus, cu exceptia CV-ului si a tezei de master. Pentru mai multe informatii: Dr. Ahmed Elmokashfi, adresa de e-mail: ahmed@simula.no, tel:+4747452315.

POLONIA

Lăcătuş/ sudor – 3 posturi. Cerinţe: certificat sudor MIG sau TIG, sa poata lucra independent; poloneza-cunostinte de baza. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV in limba poloneza la angajator: zrspyzik@gmail.com, contact anagajator: Pyzik Krzysztof, tel. 0048 502 618 195.

Inginer şef Centru de cercetare-dezvoltare – 1 post. Cerinţe: 5 ani experienta si expertiza tehnica in proiectarea de motoare de aeronave, managementul echipei, proiecte si programe de dezvoltare de motoare de aeronave, experienta de a lucra intr-un mediu international intr-o companie angajata in industria motoarelor de avioane, studii universitare de Master in stiinte (industria aerospațiala, pentru motoare de avioane, automobile si altele asemenea), aptitudini de lider, comunicare si flexibilitate; engleza-nivel B2 / C1 / C2 si poloneza-nivel A1 / A2. Termen limită 1 decembrie 2015. Scrisoare de intentie, CV si copii ale documentelor care atesta calificarile, educatia si experienta la adresa de email h.podgorny@ohp.pl (Consilier EURES Hubert Podgorny)

Specialist în vânzări – 1 post. Cerinţe: studii superioare in specializarea marketing/ management, 5 ani experienta in negocieri comerciale si cunoasterea pietei de vanzari (industrie), cunostinse de baza electronice, avantaj cunoastere CDN XL; poloneza -A2; engleza – B2/C1/C2; germana A1/A2/B1/B2. Termen limită 1 decembrie 2015. Scrisoare de intentie si CV in limba engleza sau poloneza si copii ale documentelor de calificare, educatie si experienta la adresa de email : h.podgorny@ohp.pl (Consilier EURES Hubert Podgorny)

PORTUGALIA

Muncitor necalificat în agricultură (culesul zmeurei) – 400 posturi. Cerinţe: aptitudini fizice / capacitate de a munci; fără antecedente penale (cazier judicial); educatie si formare: minim scoala primara; experiența profesionalã: preferința pentru candidații cu experiență în recoltarea zmeurei sau pentru candidații cu experiență în agricultură (munca în sere sau in agricultura); disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia; de preferinta limba engleză/ spaniolă – cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu). Termen limită 21 decembrie 2015. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), Formular de inregistrare (transmis de firmele potugheze) in limba romana, CV in limba romana, cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, Carte de Identitate/Pasaport.

REPUBLICA CEHĂ

Software Support Analyst – 1 post. Cerinţe: învatamant tehnic superior (IT) si/sau experienta in domeniu, pot aplica si absolventi; cunoasterea tehnologiilor de Java sau net, cunostinte de baza de date (Oracle,MySQL,MSSQL), MS OFFICE, întelegerea Object Oriented Directorii de baza (OOP), franceza fluent; engleza. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba engleza la careers_cz@infosys.com;(copy to eure@bm.mpsv.cz;www.infosysbpo.jobs.cz

IT Service Desk Analyst – 1 post. Cerinţe: cunostinte si experinnta in domeniu; aptitudini organizatorice excelente;abilitati de ascultare activa; competente in limba engleza si franceza; engleza si franceza – excelent. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV la careers_cz@infosys.com(copie la eures@bm.mpsv.cz);www.infosysbpo.jobs.cz

Şofer transport internaţional rutier marfă – 50 posturi. Cerinţe: învăţământ secundar, permis conducere C, C+E, cazier curat, certificate medical apt de munca si experienta mai mare de 2 ani: transportul de marfuri trebuie realizat conform termenilor stabiliti, respectarea termenelor de muncă. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV in limba romana/engleza/germana la:jobs@cscargo.cz si valentina.soare@db.anofm.ro pentru monitorizare,persoana de contact Jarmila Hajnikova +420 493 506 117

Lucrător în prelucrarea lemnului – 10 posturi. Cerinţe: engleză, germană. Termen limită 31 decembrie 2015. Persoana de contact: Lucie Fidrova; CV in limba engleza jfd@jfd.cz;www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

Asamblor aparate aer condiţionat – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare; dexteritate manuala, stare buna de sanatate. Termen limită 31 decembrie 2015. CV la asistentka@trendprace.cz;tel 00420 800 888 238

Operator – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba engleza la adresa de e-mail:job2@ariete-group.eu;tel:420 800 215 220

Muncitor asamblare – 20 posturi. Cerinţe: studii primare; cunostinte PC, vedere buna, dexteritate manuala si responsabilitate in control. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in engleza la adresa de e-mail:kulstejnova@ariete-group.eu, Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

SPANIA

Maseur – 1 post. Condiţii: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Muncitor necalificat în agricultură – 800 posturi. Perioada de probă 15 zile. Termen limită 1 ianuarie 2016. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, copie act studii, CV in limba romana. Selectia candidatilor va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016.

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie să trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Mecanic auto10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Tinichigiu auto – 10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Femei de serviciu – 20 posturi. Cerinţe: avantaj carnet de conducere; limba engleză mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

UNGARIA

operator la asamblarea panourilor electrice – 50 de posturi. Cerinţe: 8 clase, un se ce experienţă; limba maghiară. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se trimite CV cu poza la adresa info@origojob.hu, sau prin telefon + 36-70-414-0144, persoana de contact dl Rafael Istvan. Solicitantii sunt rugati sa precizeze la aplicare, ca au obtinut informatiile privind locul de munca prin Eures Romania.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ABRUD

Roșia Montană, într-un documentar realizat de ARTE în Transilvania. Difuzarea reportajului a blocat siteul unei afaceri locale

Publicat

Canalul de televiziune franco-german ARTE a difuzat vineri seară un reportaj despre Transilvania în care a inclus și Roșia Montană.

Porțiunea din reportaj care prezintă localitatea din Alba, începe cu mocănița care trece prin sărăcia din cartierul Dăroaia și continuă cu prezentarea localității istorice Roșia Montană, galeriile romane, situația din trecut cu proiectul minier cu cianură de distrugere a localității, iar în final se prezintă afacerea locală și socială Made in Roșia Montană.

Reportajul poate fi văzut AICI.

Este vorba despre o afacere cu șosete, căciuli, fulare și multe altele din lână merinos, realizate de mână de femeile din comună.

”Reportajul are un impact foarte mare internațional, cu siguranță anul 2021 va aduce mult mai mulți turiști în Roșia Montană și sper ca autoritățile locale să înțeleagă că trebuie să facă ceva în direcția turismului în Roșia Montană.

Site-ul www.madeinrosiamontana.com a picat imediat după reportaj, sute de oameni încercau să se conecteze simultan la site, dar între timp s-a rezolvat problema, iar comenzi din Elveția, Austria, Germania, Franța au început să apară” a scris pe contul său de Facebook, Tică Darie, inițiatorul afacerii, un tânăr care s-a stabilit acolo în urmă cu câțiva ani.

Citeste mai mult
Publicitate

ABRUD

Care sunt proiectele noului primar al Abrudului, Cristian Albu, la început de mandat

Publicat

Noul primar din Abrud, Cristian Albu (PNL), își începe mandatul pentru următorii patru ani. 

Alba24 i-a solicitat lui acestuia să își prezinte principalele proiecte și priorități pentru perioada imediat următoare. 

Acesta a răspuns că va continua proiectele începute de fostul primar și a adăugat că Abrudul va avea o bază de agrement cu bazin de înot, iar locurile de joacă pentru copii vor fi modernizate și repuse în funcțiune.

Răspunsul primarului Cristian Albu, legat de proiectele la început de mandat: 

Gestionarea și punerea în practică a următoarelor proiecte, deja semnate:

Sănătate: modernizarea și refuncționalizarea clădirilor din cadrul spitalului orășenesc;

Finalizarea lucrarilor de infrastructură începute.

Modernizarea și punerea în valoare a centrulului istoric și a clădirilor monumentale din centru.

Construirea unei baze de agrement (bazin de înot), modernizarea și refuncționalizarea spațiilor de joacă pentru copii și a parcurilor.

Citeste mai mult
Publicitate

CÎMPENI

Proiect de repunere pe șine a Mocăniței de pe Valea Arieșului. Ar lega Câmpeni și Abrud de Turda, pe un traseu de 110 kilometri

Publicat

Societatea Cultural-Patriotică ”Avram Iancu” din România și reprezentanții mai multor asociații din județele Cluj și Alba au lansat un proiect de revitalizare a Mocăniței de pe Valea Arieșului.

Președintele Societății ”Avram Iancu”, Tiberiu Groza, a declarat pentru Cluj24.ro că rolul Mocăniței a fost unul extrem de important pentru viața economică și socială a localităților de pe Valea Arieșului de la înființarea liniei înguste de cale ferată până în 1998 când s-a închis activitatea pe traseul Turda – Câmpeni-Abrud.

”Revitalizarea Mocăniței de pe Valea Arieșului este doar primul pas pentru revitalizarea vieții economice, sociale, turistice și culturale din această zonă. Mocănița ar fi un obiectiv prin care să fie atrași numeroși turiști”, a spus Groza.

Potrivit acestuia, proiectul prevede atragerea de fonduri europene pentru reconstrucția liniei înguste de cale ferată și pentru alte investiții.

Traseul Mocăniței este de 110 km

Traseul Mocăniței de pe Valea Arieșului are o lungime de 110 km și ar lega Turda, din județul Cluj, de Câmpeni și Abrud, județul Alba.

”Acum sunt funcționali 10 km la Sălciua și alți 10 km între Câmpeni și Abrud. Noi estimăm că în 10 ani acest proiect poate deveni viabil, important este să îl începem. Primăriile de pe traseu vor investi, iar dacă oamenii din zonă vor vedea că vin turiști își vor amenaja pensiuni, vor oferi bucătărie tradițională și meșteșuguri. În final, se stopează depopularea zonei Munților Apuseni”, a explicat președintele Societății ”Avram Iancu”.

Articol complet pe: Cluj24.ro

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cel mai tânăr primar din județul Alba a depus jurământul. Iulia Stănilă și-a preluat mandatul în comuna Șpring

Publicat

Cel mai tânăr primar din Alba, este Iulia Stănilă, a depus jurământul și și-a preluat mandatul.

La cei 29 de ani ai săi, aceasta a câștigat funcția de primar al comunei Șpring, reușind să îl învingă pe primarul în funcție de 16 ani, Daniel Rusu. 

,,Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Șpring. Așa să-mi ajute Dumnezeu!” a scris aceasta pe contul ei de Facebook, unde a adăugat și câteva fotografii de la ceremonie.

Iulia  s-a născut în 1991, în satul Șpring. La vârsta de 14 ani a plecat la studii în Alba-Iulia, apoi în Sibiu, unde a urmat Facultatea de Jurnalistică din cadrul Universității ,,Lucian Blaga”.

Timp de aproape 5 ani a locuit împreună cu soțul ei în București, unde a lucrat ca și consultant pentru fonduri europene, la o companie de profil.

Aceasta a afirmat că modelul ei este primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, care a reușit să își ridice comunitatea cu ajutorul fondurilor europene și a performanței în administrație.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate