Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în STRĂINĂTATE: Posturi vacante pentru bucătari, mecanici auto, medici, asistenți medicali, șoferi. OFERTA din Suedia, Franța, Germania și alte țări

Publicat

locuri munca

Bursa locurilor de munca alba iulia AJOFM Alba a transmis oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 16 februarie, prin reţeaua EURES. Sunt disponibile posturi pentru agent vânzări în Bulgaria, medic specialist generalist în Danemarca, infirmier și medic generalist în Franța, asistenţi medicali în Germania, bucătar preparate indiene, coordonator cercetare în securitatea calculatoarelor şi şofer autobuz în Norvegia, dispecer transport, bucătar în Polonia, şlefuitori, pilitori, sculer în Republica Cehă, vopsitori auto, femei de serviciu, mecanic autor şi dulgheri în Suedia.

În Bulgaria, se angajează agent vânzari. Cerinţe: studii superioare, experienţă mininimum 6 luni, permis de conducere, engleza fluent. Oferta este valabilă până în 28 febr. 2015. Se trimite CV în limba engleză, cu poză inclusă, la pl.nedeva@sunsystem.bg, persoana de contact Plamena Nedeva. tel: +359 898999961. Candidaţii selectati vor fi chemaţi la interviu în Romania. Alte detalii dspre firmă: www.sunsystem.bg.

Multe dintre locurile de muncă vacante în străinătate necesită carnet de conducere categoria B, iar pentru unele posturi sunt necesare studiile superioare universitare. Și experiența este un avantaj pentru candidați, respectiv pentru locurile de muncă coordonator cercetare în securitatea calculatoarelor, vopsitori auto, mecanic auto. De asemenea angajatorii caută personal cu cazier judiciar fără antecedente penale.

AICI OFERTA COMPLETĂ A LOCURILOE DE MUNCĂ în străinătate transmisă de AJOFM Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax