Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locuri de muncă în străinătate, prin EURES

Publicat

ajofm alba sediu

Sediul AJOFM Alba

Pentru persoanele din judeţul Alba, interesate de un loc de muncă în străinătate, sunt disponibile oferte prin reţeaua EURES. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba poate fi contactată pentru înscrieri. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi https://eures.anofm.ro/

Vă prezentăm oferta disponibilă:

În Polonia, se angajează 6 cercetători biomedicali, 4 doctoranzi şi 3 cercetători asociaţi. Sunt solicitate cunoştinţe avansate de limba engleză. Data limită pentru înscrieri este 1 septembrie 2011.

În Austria, se oferă un post de mecanic auto, cu experienţă şi cunoştinţe pe parte electrică. Se cer cunoştinţe de limba germană de nivel mediu, engleză şi maghiara constituie avantaj. Data limită: 1 octombrie 2011.

În Germania, îşi pot găsi un loc de muncă 10 asistenţi medicali, dacă au calificare şi cunoştinţe de limba germană. Data limită: 31 august 2011. De asemenea, sunt oferite 12 posturi de muncitori în domeniul hotelier, gastronomie, cu experienţă, calificare, cunoştinţe de limba germană şi permis de conducere categoria B. Data limită: 31 iulie 2011.

În Lituania, este disponibil un post de inginer constructor şi unul de inginer energetic. Sunt solicitate experienţă în funcţii de conducere de minim 1 an, permis de conducere categoria B şi cunoştinţe de limba engleză sau rusă. Data limită: 13 octombrie 2011.

În Estonia, sunt oferite 5 posturi de şofer autocamion (experienţă minimă 2 ani, licenţă de transport, cunoştinţe de limbă engleză, germană sau rusă). Data limită: 22 august 2011

În Spania, se angajează 5 ingineri software, 5 ingineri calitate, 5 ingineri proiectare hardware şi 5 inginer validare soft si hard. Condiţiile cerute sunt studiile superioare de electronică sau echivalent, între 2 şi 7 ani experienţă în proiectare auto şi cunoaşterea limbii engleze.
Data limită: 31 iulie 2011.

În Danemarca, sunt comunicate 40 de posturi de stagiari calificaţi în ferme, absolvenţi de liceu agricol sau cu studii superioare de agronomie, zootehnie, medicină veterinară, promoţia 2009-2010, cu vârsta între 18 şi 30 de ani şi cunoştinţe de limba engleză. Data limită: 30 august 2011. De asemenea, mai sunt valabile 5 posturi de electricieni, 5 electromecanici şi 5 lucrători în metal, pentru montarea, întreţinerea şi asigurarea service-ului pentru turbine eoliene. Sunt cerute permis de conducere categoria B, cunoştinţe limba engleză, germană sau rusă. Data limită: 12 octombrie 2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax