Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Logiscool Alba Iulia: lecție demo, gratuită. S-au deschis înscrierile la cursurile de programare și robotică pentru copii

Publicat

În Alba Iulia există o școală unde copiii pot învăța despre Machine Learning, pot explora aplicații de Data Science și dobândi abilitățile necesare meseriilor viitorului.

La Logiscool Alba este deschisă sesiunea de înscrieri, pentru semestrul de toamnă, la cursurile de programare și robotică.

Curriculum propus se adresează, ca de fiecare dată, atât începătorilor cât și celor care s-au aventurat deja în cunoașterea și utilizarea unor softuri de programare precum Python, C# sau Unity.

Din aceasta toamnă, o noutate față de anterioarele programe de pregătire, este modulul AI, inteligența artificială, destinat elevilor din clasele V-XII. Aici cursanții pot lucra cu diverși algoritmi de machine learning, explorează aplicații de Data Science, deprind noțiuni utile oricărui domeniu care ține de tehnologie.

Pentru începătorii mai micuți, cei din clasele I-IV, propunem startul aventurii în lumea digitală prin Digital Discovery, un curs care familiarizează elevii cu utilizarea computerului, cu programarea vizuală de jocuri, crearea de imagini 3D și comunicarea cu roboții.

Procesul educațional creat de Logiscool îmbină jocul cu știința, proiectele executate de copii de-a lungul lecțiilor semestriale sunt în mare parte joculețe pe computer, realizate astfel încât să stârnească interesul celor mici către acest domeniu.

Doritorii au la dispoziție mai multe cai de comunicare prin care pot programa o lecție demo gratuită, la care să participe împreună cu copiii, la sediul Logiscool din Alba Iulia, bd-ul Ferdinand I 78 D:

  • whatsapp/tel – 0723108668
  • mail – hello.alba@logiscool.com
  • facebook – Logiscool Alba Iulia
  • sau accesând linkul de înscrieri demo sau cursuri de pe site-ul școlii: www.logiscool.com/ro/locations/alba-iulia

Logiscool este o franciză internațională de școli de programare și robotică, prezentă în 32 de țări, distinsă în 2022 cu titlul Best International Brand de către Education Alliance Finland, un prestigios juriu în educație.

Școala din Alba Iulia, înființată în 2019, a instruit până astăzi peste 600 de copii, mulți dintre aceștia premiați, de-a lungul anilor, la diverse competiții de profil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax