Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE LOTERIA BONURILOR FISCALE: Aproape 200 de plăţi cu carduri pot fi câștigătoare la extragerea din luna august

Publicat

bon fiscal Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat, pe 5 august, un număr de 183 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 320 și 320,99 lei fiecare și s-ar putea afla printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, afirmă, luni, Visa Europe.

UPDATE: Potrivit procesatorilor de plăţi electronice, numărul celor care au făcut plăţi cu cardul în data respectivă şi cu suma amintită este de 379.

Pentru a-și revendica premiile, bonurile fiscale câștigătoare trebuie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă.

Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale.

După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora depășește 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câștigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax