Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile câştigătoare la extragerea pentru luna martie, din 17 aprilie

Publicat

loterie

loterie Duminică, 17 aprilie, a avut loc extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 martie. În urma extragerii, bonurile câştigătoare sunt cele emise în ziua de 18 martie, în valoare de 615 lei (zecimalele nu contează). Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

„Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 17 aprilie, va fi organizată prima etapă de selecție care constă în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare”, a transmis într-un comunicat Ministerul Finanțelor Publice.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Aceasta va fi supravegheată de o comisie de tragere formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și CNLR, iar bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

sursa: mfinante.gov.ro, realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax