Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Loteria bonurilor fiscale: Duminică, extragerea lunară din septembrie, cu bonuri emise în perioada 1-31 august

Publicat


bon fiscal Extragerea lunară din septembrie a Loteriei Bonurilor va avea loc duminica aceasta, potrivit legislației în vigoare. La extragere vor participa toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 august. așa cum reiese din legislația în vigoare, iar fondul de premiere aferent este de un milion de lei.

La extragerea de duminică vor participa automat, fără înregistrare prealabilă, toate bonurile fiscale emise persoanelor fizice în perioada 1-31 august, potrivit Ordonanței Guvernului nr. 10/2015.

Pentru a revendica unul dintre cele maximum 100 de premii ce se vor acorda, persoanele fizice vor trebui să depună bonul fiscal desemnat câștigător (originalul) la orice unitate a Fiscului, împreună cu o cerere și o copie a actului de identitate/pașaportului, în perioada 19 septembrie – 18 octombrie. Premiile vor fi plătite cel târziu până pe 17 decembrie.

Dacă în perioada de revendicare vor fi depuse peste 100 de cereri, autoritățile vor organiza și o a doua etapă de selecție a câștigătorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax