Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Loteria bonurilor fiscale. Modificări propuse în regulamentul de organizare. Mai multe premii pentru români

Publicat

bonuri fiscale

Mai multe premii ar putea fi câştigate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale. Un proiect de lege în dezbatere prevede că și bonurile cu o valoare de până în 100 de lei să fie premiate.

„Proiectul de act normativ propune modificarea mecanismului de selectare a câştigătorilor, astfel încât să fie asigurată acordarea unui număr mai mare de premii (din cele maximum 100 care se pot atribui în prezent potrivit legii) deţinătorilor de bonuri fiscale cu valori mici, de până la 100 de lei, proporţional cu ponderea pe care aceste bonuri o au în totalul bonurilor emise de operatorii economici din România”, potrivit iniţiatorilor proiectului de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale.

Reamintim că Loteria bonurilor fiscale, acum organizată lunar, are fond total de premiere pentru fiecare extragere de un milion de lei. Din această sumă se acordă cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, se organizează o a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câştigătoare.

sursă: romaniatv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax