Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda primește un nou termen limită. Lucrările au fost reluate după aproape 6 luni de pauză

Publicat

Lucrările la Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda, între Alba Iulia și Aiud au fost reluate după aproape 6 luni de pauză. Cel mai lung tronson de autostradă aflat în construcție va fi acum finalizat cu o întârziere de cel puţin 3 ani. Cei 24 de kilometri îi vor ajuta pe șoferi să evite două puncte foarte aglomerate de pe DN1. Estimate la aproape 250 de milioane de lei, lucrările sunt făcute de o companie din Grecia.

„S-a lucrat într-un ritm care tindea spre zero. Din păcate, a fost o mare problemă aici şi anume intrarea în insolvenţă”, a declarat pentru Digi24 Ionuț Ciurea, reprezentant Asociaţia Pro Infrastructura.

La începutul acestei luni, pe tronsonul cuprins între Pârâul Iovului și Aiud, lucrările au început să avanseze. Lucrările, complexe, sunt greu de executat, spun specialiștii.

„Punctele nevralgice sunt structurile mari. Vorbim de cele două poduri peste Mureş”, a mai declarat Ionuț Ciurea, reprezentant Asociația Pro Infrastructura.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Radu

    sâmbătă, 08.09.2018 at 20:06

    Bine ca se apuca de lucrări acum cand vine toamna si se strică vremea!Toata primavara si vara nu au avut vreme!Numai la noi ca la nimeni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax