Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lotul „Prostituate pentru VIP-uri”, eliberat de Tribunalul Alba

Publicat

UPDATE: Miercuri, Ora 15.19 Procurorii au înaintat recurs împotriva hotărârii Tribunalului Alba care îi punea în libertate pe cei 11 inculpaţi din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Recursul va fi judecat mâine, de magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia, iar, dacă aceştia vor menţine decizia Tribunalui, învinuiţii vor fi liberi să plece acasă.

UPDATE: Marţi, Ora 13.40 Tribunalul Alba a judecat propunerea înaintată de procurori privind prelungirea mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile pentru lotul inculpaţilor din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Magistraţiii au respins solicitarea procurorilor şi au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea de obligare de a nu părăsi localitatea de domiciliu, în timpul instrumentării dosarului. Cei 11 inculpaţi au interdicţie de a se întâlni cu părţile vătămate, cu martorii şi cu alte persoane implicate în cauză. Aceştia sunt încă în arestul Poliţiei, deoarece încheierea Tribunalului nu este irevocabilă, procurorii DIICOT urmând să formuleze recurs în acest sens.

Cei 11 inculpaţi judecaţi în Dosarul ” Prostituate pentru VIP-uri” au ajuns, marţi, din nou în faţa magistraţilor Tribunalului Alba. Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a judecat propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive ce urmează să expire în zilele următoare. Judecătorii au hotărât respingerea solicitării procurorilor şi au dispus eliberarea lotului de inculpaţi cu instituirea măsurii de a nu părăsi localitatea.

Reamintim că, în 16 decembrie 2010, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus eliberarea unuia dintre inculpaţi- Adrian Trifa (60 de ani), şi instituirea măsurii interdicţiei de a părăsi localitatea şi de a intra în contact cu ceilalţi implicaţi în dosar.

Teodor Şchiop zis „Puşcãrie”, Adrian Bănel zis „Bălănel”, Sergiu Cândea, Virgil Dura, Gheorghe Lupu, Nicolae Muntean, Ioan Roşca, Petru Şerpu, Ioan Decean, Gabriel Bakai şi Claudiu Vulpe zis „Fox” aşteaptă, în continuare, o decizie definitivă privind starea de arest. Reamintim că tot Tribunalul Alba a hotărât, în 11 noiembrie 2010, emiterea unui alt mandat de arestare în lipsă pentru Raul Hancheş, zis Pricu.

Aceştia fac parte dintr-o reţea infracţională destructurată de procurorii DIICOT, la finalul lunii octombrie 2010. Acuzaţiile la adresa lor sunt de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi şantaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax