Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lovit cu pumnii şi picioarele de nepot. Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital, cu leziuni la coloană. Doi suspecţi sunt cercetaţi penal

Publicat

pol

Doi tineri sunt cercetaţi penal pentru vătămare corporală gravă, după ce au agresat pe o stradă din Alba Iulia un bărbat în vârstă de 59 de ani. Omul a ajuns la spital cu leziuni le nivelul coloanei şi are nevoie de până la 80 de zile de îngrijiri medicale. Conflictul ar fi pornit de la neînţelegeri mai vechi privind o sumă de bani, iar unul dintre agresori este nepotul victimei.

Marţi, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 59 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că în data de 20 noiembrie, a fost victima unei agresiuni în urma căreia a suferit leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 70 – 80 de zile de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în 20 noiembrie, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla la intersecţia străzii Toporaşilor cu Bulevardul Horea din municipiul Alba Iulia, victima a fost îmbrâncită şi lovită cu pumnii şi picioare de către F.C.N., de 24 de ani, din comuna Albac şi N.D.N., de 36 de ani, din Alba Iulia.

Potrivit reclamantului, F.C.N. îi este nepot, iar conflictul dintre ei a izbucnit de la neînţelegeri mai vechi privind o sumă de bani.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni la nivelul coloanei cervicale, iar, conform certificatului medico legal, are nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax