Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lovit cu toporul în cap de colegul de pahar. Agresor de 30 de ani din comuna Roşia Montană, cercetat de poliţişti

Publicat

Poliţiştii din Roşia Montană au intervenit miercuri noaptea la un scandal produs pe fondul consumului de alcool în localitatea Dăroaia. Un tânăr de 30 de ani l-a lpvit pe un bărbat, coleg de pahar cu un topor în cap. Victima a ajuns la spitalul din Alba Iulia.

Miercuri, la ora 0.14, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia Montană au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuinţă din cartierul Dăroaia s-a produs un scandal.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi a intervenit pentru aplanarea conflictului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că scandalul s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între C.C., de 30 de ani, N.F.S., de 19 ani, pe de o parte şi L.I., de 39 de ani, pe de altă parte.

În timpul conflictului cei trei şi-au aplicat reciproc lovituri, iar C.C. l-a lovit cu un topor în zona capului, pe L.I., provocându-i un traumatism.

Victima a fost transportată, în stare de conștientă, la spitalul din Abrud de unde a fost transferată, pentru investigaţii şi asistenţă medicală de specialitate, la Spitalul Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax