Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lovit de o mașină în timp ce curăța zăpada din fața casei: Un bărbat din Vingard a fost accidentat din neatenție

Publicat

Un bărbat din Vingard a fost lovit de o mașină în timp ce curăța zăpada din fața casei. Concentrat la treaba sa, omul nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să traverseze strada și a fost agățat de o mașină ce circula înspre Daia Română. Bărbatul nu a fost rănit grav. Poliția i-a testat cu aparatul etilotest, atât pe victimă cât și pe șofer, iar niciunul nu consumaseră alcool.

La data de 25 ianuarie 2013, ora 06.32 , poliţiştii rutieri din Sebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Deal din localitatea Vingard, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de cercetare care a stabilit că A.M., un bărbat de 34 de ani, din Vingard, în timp de curăţa zăpada din faţa casei sale, s-a angajat în traversarea părţii carosabile fără să se asigure, împrejurare în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus în direcţia Vingard – Daia Română, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Berghin, Judeţul Alba.

În urma accidentului pietonul a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internat în spital.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nici unul nu era sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax