Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lovit de o piatră aruncată dintr-o curte, un tânăr de 19 ani din Alba Iulia a ajuns la spital

Publicat

jandarmi la poartaO femeie în vârstă de 54 de ani din Alba Iulia riscă dosar penal după ce a aruncat cu pietre din curtea casei sale de pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. În urma acestui incident, un tânăr în vârsta de 19 ani a ajuns la spital. Acesta trecea pe stradă şi a fost lovit de una dintre pietrele aruncate de femeie.

În urma unui apel la 112, recepţionat marţi, 7 octombrie la ora 21.30, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia după ce un bărbat a semnalat faptul că a fost lovit de o piatră în zona feţei.

La fața locului a fost identificat un tânăr de 19 ani care prezenta o leziune la nivelul unei arcade, iar atât el cât şi prietena sa au relatat că obiectul cu care a fost lovit este o piatră aruncată din curtea unei case pe lângă care au trecut. La faţa locului a fost chemat şi un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale şi l-a transportat ulterior la spital pentru continuarea investigaţiilor de specialitate şi constatarea eventualelor zile de îngrijiri medicale.

Proprietarul locuinţei indicate de cei doi tineri, A.N., o femeie în vârstă de 54 de ani, a recunoscut că a aruncat cu pietre din curte înspre stradă, dar a menţionat că a făcut acest gest deoarece, iniţial, pietrele fuseseră lansate de persoane necunoscute asupra gardului şi acoperişului locuinţei sale. În conformitate cu normele de procedură penală, în cauză a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax