Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lovit în cap cu muchia unui topor, în urma unui scandal. Un bărbat din Bucerdea Grânoasă a ajuns la spital

Publicat

topor Un bărbat în vârstă de 51 de ani din comuna Bucerdea Grânoasă a ajuns la spital, după ce a fost lovit de către un localnic în zona capului, cu muchia unui topor. Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medico – legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 8 noiembrie 2015, în jurul orei 18.25, poliţiştii Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din comună, între doi bărbaţi, s-a produs un scandal în urma căruia unul a suferit leziuni la cap.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti deplasaţi la faţa locului, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, între R.I., de 48 de ani şi C.I., de 51 de ani, ambii din comuna Bucerdea Grânoasă, s-a produs un conflict în timpul căruia ultimul a fost lovit în zona capului, cu muchia unui topor.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj unde a rămas internată.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medico – legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax