Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lovitură eșuată la seiful unei case de pariuri din Alba Iulia. A intrat cu baros, rangă și cagulă, a ieșit cu cătușe

Publicat

arestat, catuse

Un bărbat din județul Mureş, care a încercat să spargă seiful unei agenţii de pariuri din municipiu, a fost prins în flagrant de către poliţiştii din Alba Iulia. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În noaptea de 20/21 decembrie 2018, în jurul orei 3.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au observat o persoană suspectă ce părăsea, pe uşa din spate, o agenţie de pariuri sportive situată la parterul unui bloc din Alba Iulia. Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat de poliţişti.

Asupra sa au fost găsite o rangă, un baros, şurubelniţă, lanternă, mănuşi, o cagulă şi alte bunuri susceptibile a fi folosite pentru spargeri. Ulterior, poliţiştii au constatat că uşa casei de pariuri fusese spartă, iar seiful, aflat în interior, fusese forţat, fără ca din interiorul acestuia să fie sustrase sume de bani, transmite IPJ Alba.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru cercetări, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat, urmând să fie prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax