Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lovitură neașteptată pentru Ovidiu Jidveian. ALDE anunță candidatura fostului primar al municipiului Aiud, Horațiu Josan, la Camera Deputaților

Publicat

horatiu josan Așa cum anunța încă din vară, fostul primar al municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan va candida pentru un post de deputat. Singura noutate este partidul pentru care va candida. Pentru că nu a prins un loc eligibil pe listele PNL, Josan a trecut la ALDE, unde este posibil să fie chiar primul pe liste. Singurul dezavantajat din această mutare politică este Ovidiu Jidveian, care ar putea ocupa o poziție care să nu îi asigure mandatul de deputat. 

Copreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că formaţiunea politică îl va avea pe listele pentru alegerile parlamentare pe fostul primar al municipiului Aiud, Horațiu Josan.

„Unul din candidații care a fost vehiculat este Ovidiu Jidveian și o surpriză este fostul primar al Aiudului, Horațiu Josan. Josan este un candidat bun, era un candidat bun chiar și pentru PNL. A fost înlăturat, zice el, într-un mod nedemocratic și vreau să vă spun că și el este un fan Tăriceanu”, spune Ioan Lazăr.

Acesta nu a dezvăluit ordinea de pe liste și spune că răspunsul final îl vor avea săptămâna viitoare, după ce candidații vor fi validați de conducerea centrală.

Ioan Lazăr a precizat că este sigur că ALDE va prinde un post de deputat și, cu foarte mare noroc, unul de senator. Asta înseamnă că Horațiu Josan, care cu siguranță și-a negociat locul pe listă, ar putea prinde primul loc pentru Camera Deputaților și în acest caz Ovidiu Jidveian va rămâne doar consilier local. Lazăr a precizat că și actualii deputați ALDE și-au exprimat dorința de a-l avea pe Horațiu Josan viitor candidat pentru Camera Deputaților.

„Din câte știu eu, Horațiu Josan este foarte hotărât să candideze. Este dorința și mai multor parlamentari din vechiul PNL care acum au trecut la ALDE și foarte mulți în cunosc, a fost probabil sugestia lor”, spune Ioan Lazăr.

Întrebat dacă Josan ar putea avea primul loc pe listă, liderul ALDE a răspuns: „De ce nu.”

Ovidiu Jidveian spune că știe de intenția lui Josan de a candida dar nu are nimic oficial. În ceea ce privește candidatura lui la Camera Deputaților, Jidveian spune că în funcție de poziția de pe listă va decide dacă va candida sau nu.

Pe listele ALDE pentru parlamentare se vor regăsi și Ioan Marincaș și Daniel Rusu, pentru Senat.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. copilu

    sâmbătă, 08.10.2016 at 00:21

    nu mai ai bani ^^^^!!te mananca in ^^^ sa tulburi apele iar.n-ai nenorocit Aiudu destul fireai al ^^^^ de ^^^ ^^^

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax