Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lovitură pentru CSM Volei Alba Blaj. Căpitanul echipei, Gergana Dimitrova, a semnat cu o echipă din Turcia

Publicat

Gergana Dimitrova, căpitanul Campioanei României părăsește formația CSM Volei Alba Blaj și semnează cu Çukurova Belediyesi, formație din Adana, Turcia.

După doi ani în care a fost căpitanul echipei coordonate de Stevan Ljubicic, Gergana Dimitrova o părăsește pe Volei Alba Blaj.

Vestea a apărut pe pagina de Instagram a echipei turcești, unde a fost publicat un videoclip în care Dimitrova saluta suporterii noii sale echipe.

Voleibalista din Bulgaria a venit pentru prima dată în România în 2020, la CSM Târgoviște, formație cu care devenea în premieră Campioană a României.

În vara anului 2021, Dimitrova se alătură echipei din „Mica Romă” și reușește în sezonul de debut realizarea unei triple istorice alături de Volei Alba Blaj, câștigând Cupa, Supercupa și Campionatul României.

În sezonul 2022/2023 formația din Blaj, cu Dimitrova în centrul acțiunii meci de meci, reușește din nou să se impună în Divizia A1, astfel jucătoarea din Bulgaria obține cel de-al treilea titlu de Campioană a României în tot atâtea stagiuni petrecute în România.

În cupele europene Gergana a avut de asemenea prestații solide, contribuind la atingerea fazei finale a CEVCupW în sezonul 2022/2023 de către Volei Alba Blaj.

Respectiva finală a fost pierdută de către formația antrenată de Ljubicic, în fața echipei din Italia, Savino del Bene Scandicci.

Alături de echipa națională a Bulgariei, Gergana Dimitrova a câștigat Challenger Cup 2018, European Golden League 2018, European Golden League 2021 și a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial U23 din 2017.

Înainte de a veni în România, sportiva din Bulgaria a mai reprezentat echipe de club din țări precum Bulgaria, Elveția sau Franța.

foto: Facebook/ CSM Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    sâmbătă, 01.07.2023 at 19:40

    Marea echipă.De acord dacă măcar o jucătoare ar fii de-a noastră.
    Să ții tu o echipă pe bani grei ,ca să reprezinte un oraș și nici măcar un jucător nu e de-al tău……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax