Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lovitură pentru PSD în Alba. Fostul prefect al județului, Danuț Hălălai, a trecut la partidul lui Victor Ponta

Publicat

Organizația PSD din Alba primește o lovitură chiar înainte de alegeri. Dănuț Hălălai, fostul prefect de Alba numit în guvernarea PSD a anunțat că în urma unei întâlniri cu Victor Ponta a decis să se înscrie în partidul PRO România.

Dănuț Hălalai este considerat unul dintre cei mai activi prefecți pe care i-a avut județul Alba în ultimii 20 de ani și probabil cel mai bun membru PSD care a deținut această funcție. Acesta este în prezent șeful Gărzii de Mediu pentru județul Alba.

“În urma unei discuții pe care am avut-o împreună cu domnul Horațiu Florea și cu domnul președinte al partidului, Victor Ponta, m-am alăturat echipei PRO România Alba. Dorim să facem un alt fel de politică și vreau să-mi pun toată experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului în slujba cetățenilor, alături de o echipă de oameni tineri”, a declarat fostul prefect de Alba, pentru Alba24.

Dănuț Hălălai a fost membru PSD până în momentul în care a fost numit prefect, când, pentru a respecta legea și a deveni apolitic și-a dat demisia din partid.

El a declarat că a rămas apolitic și după schimbarea sa de la conducerea Prefecturii Alba, până acum, când s-a înscris în PRO România.

Fratele acestuia este primar la Teiuș și membru PSD. Întrebat dacă și fratele său, Mirel Hălălai, primarul PSD al Teiușului îi va urma exemplul, Dănuț Hălălai a declarat:

”Nu am avut încă o discuție cu el. O să avem viitoare discuții cu toți oamenii serioși care doresc să facă treabă pentru tot județul Alba și să fie cinstiți și corecți”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    sâmbătă, 20.06.2020 at 06:35

    Nimeni, nicaieri !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax