Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lovitură pentru Tudorel Toader: Procesul în care Augustin Lazăr contestă revocarea sa se va judeca la Alba Iulia

Publicat

lazar

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că procesul prin care Augustin Lazăr a contestat propunerea de revocare a ministrului justiției, Tudorel Toader, se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia, au declarat pentru G4Media.ro surse din justiție.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, l-a acuzat în repetate rânduri pe Augustin Lazăr că prin acest proces încearcă să tragă de timp și chiar l-a acuzat că nu cunoaște regulile de competență, însă se pare că Lazăr a avut dreptate.

 Reprezentantul Ministerului Justiției a susținut în timpul procesului, pentru a susține ideea judecării procesului la București, că litigiul nu este între persoane fizice, Augustin Lazăr și Ministrul Justiției, Tudorel Toader, ci între 2 persoane juridice, Procurorul General al României și Ministerul Justiției.

Pe de altă parte, avocatul lui Augustin Lazăr, Ovidiu Podaru, a susținut că în litigiul actual este stipulat clar cine sunt părțile: reclamant persoană fizică Augustin Lazăr,, cu domiciliul în Alba Iulia, și pârât Ministerul Justiției. Astfel, acesta a făcut diferența între domiciliul unei persoane fizice și sediul unei persoane juridice, pentru a susține ca litigiul să se judece la Alba.

Sursă: g4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax