Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LPS Alba Iulia și Asociația „Pro Tinerețe” au promovat sportul, în dauna viciilor

Publicat

Liceul cu Profil Sportiv din Alba Iulia, alături de Asociația ”Pro Tinerețe” au desfășurat, joi după-masă, în Parcul Unirii (lângă  Casa de Cultură a Sindicatelor) o acțiune dedicată sportului, traiului sănătos, precum și luptei împotriva viciilor, indiferent de natura lor.

Lupta contra viciilor a fost dusă de baschetbalistele de la Liceul Sportiv, dar și o parte dintre echipierele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia. Din lotul echipei din prima divizie au fost: Oana Precup, Elena Dincă, Bianca Voica și Corina Ceaușu. Acestora li s-au alăturat directorul tehnic Nicușor Marcu, secundul Valentin Urian și principalul George Lăncrănjan.

Acțiunea a constat în efectuarea de exerciții specifice, încheiate cu jocuri și concursuri pentru copiii are au îndrăznit și ei să practice baschetul, pentru câteva minute. Această acțiune este inclusă în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Săptămânii Voluntarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax