Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Luat la pumni de prietenul fiicei sale: Un bărbat din Ighiu a ajuns în spital, iar tânărul este cercetat pentru lovire

Publicat

tineri

Un bărbat din Ighiu a ajuns la spital după ce s-a certat cu prietenul fiicei sale, într-un bar din sat. Acesta a fost bătut cu pumnul în zona feței, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în urma concluziilor medico-legale formulate în cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iuia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de F.A.N., de 20 de ani, din comuna Ighiu, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală gravă. Învinuitul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând să fie prezentat Judecătoriei Alba Iulia

Duminică, 1 septembrie, la ora 21.42, poliţiştii Postului de Politie Ighiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a suferit o lovitură în zona capului, în timp ce se afla în centrul comunei Ighiu.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în jurul orei 21.35, în timp ce se aflau în faţa unui bar din centul comunei Ighiu, între F.A.N., de 20 de ani din comuna Ighiu şi M.S.T, de 46 de ani, din aceeaşi comună, s-a produs un conflict spontan, datorită relaţiei de prietenie dintre tânăr şi fiica lui M.S.T.

În timpul conflictului, tânărul l-a lovit pe bărbatul de 46 de ani cu pumnul în zona feţei, acesta dezechilibrându-se şi lovindu-se la cap.

M.S.T. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia de unde a fost transferat, în stare gravă, la Spitalul Judeţean Mureş, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax