Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucian Bode, luat la țintă în ședința Biroului Politic Național al PNL. Ce îi reproșează liderii din teritoriu și primarii

Publicat

Ședință tensionată în Biroul Politic Național al PNL de luni. Mai mulți lideri liberali, printre care și primari, i-au cerut socoteală ministrului de Interne Lucian Bode, care este și secretar general al partidului pentru lipsa de implicare în raport cu ei. 

Aceștia i-au reproșat lui Bode că nu le răspunde la telefon și nu-i ajută să își rezolve problemele cu instituțiile centrale, au declarat pentru G4Media mai multe surse liberale.

O altă nemulțumire comună mai multor lideri locali a fost lipsa de colaborare cu Compania Națională de Investiții (CNI), din subordinea Ministerului Dezvoltării condus de Cseke Attila (UDMR).

Primarii s-au plâns că CNI refuză să le finanțeze proiectele locale, în ciuda faptului că ar fi vorba de proiecte mature, care au parcurs toate etapele preliminare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 08.11.2022 at 16:02

    Dacă aţi ales un prost, din ăia mulţi pe care îi aveţi, suportaţi,ghioceilor !

  2. Janvelopa Zam

    miercuri, 09.11.2022 at 04:03

    Foarte bine la face analfabetul. Băiat deștept nu baga în seama toți prostii. Oricum toți sunt la fel doar cine se aseamănă se aduna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax