Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucian Nicolescu, albaiulianul din echipa lui Marius Copil. Ce a scris tenismanul despre el, după meciul cu Federer

Publicat

nicolescu

Noul star în ascensiune, al tenisului masculin românesc și mondial, Marius Copil, are un preparator fizic din Alba Iulia. Este vorba despre sportivul Lucian Nicolescu, care din vară a devenit membru al stafului tehnic al lui Copil, alături de Andrei Pavel și Andrei Drăguș.

”Sper să fie doar începutul unui nou drum pentru mine. Un drum pe care mi l-am dorit și pentru care am muncit atât de mult. Am trăit fiecare punct din finală în fața lui Federer și mă bucur că l-am avut ca adversar. Am învățat foarte multe din această experiență.
Sunt norocos să am o echipă foarte bună alături de mine cu ajutorul căreia progresez în fiecare zi. Le mulțumesc tuturor celor care au venit la Basel să mă susțină și celor care au trăit toate emoțiile în fața televizorului.

Vă mulțumesc pentru miile de mesaje frumoase! #ThankYou #BestTeam Coach: Andrei Pavel, Strength & Conditioning Coach: Lucian Nicolescu” a scris Marius Copil pe contul său de facebook, imediat după meciul disputat contra lui Roger Federer, la Basel.

Lucian Nicolescu are 36 de ani, a absolvit Universitatea Babeș Balyai din Cluj Napoca și este, de câțiva ani, un instructor de fitness și preparator fizic foarte cunoscut și apreciat la Alba Iulia și pe plan național.

Foto: facebook Marius Copil

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax