Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări de alimentare cu apă în Cut, Spring, Doștat, Abrud și Răhău. CJ Alba bugetează investițiile

Publicat

În acest an, prioritară pentru Consiliul Judeţean Alba rămâne realizarea lucrărilor de alimentare cu apă, iar următoarea investiție demarată în acest sens va avea loc în comuna Cut. Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vicepreședintele CJ, Florin Roman, primarul din Cut și Apa CTTA au stabilit, luni, asocierea celor trei entități în vederea începerii lucrărilor de alimentare cu apă în respectiva comună. O hotărâre de CL în acest sens va fi formulată în perioada următoare.

Potrivit acestei asocieri, Primăria Cut asigură achiziţionarea materialelor, iar Consiliul Judeţean Alba, prin APA – CTTA, asigură partea de manoperă şi execuţie. Reţeaua de aducţiune se întinde pe circa 7,5 km.

Potrivit administrației județene, până la sfârşitul lunii martie va fi finalizată şi evaluarea ofertelor tehnice a participanţilor la licitaţia pentru alimentarea cu apă a sistemului microregional de alimentare cu apă a localităţilor Şpring, Doştat şi Răhău.

„Săptămâna viitoare, pe primii 2 kilometri de aducţiune la Daia Română vom avea şi apă. Lucrările au demarat în urmă cu două săptămâni, iar la final aducţiunea se va întinde pe circa 23 km. Totodată, Consiliul Judeţean Alba a bugetat contribuţia pentru lucrările de alimentare cu apă a oraşului Abrud, unde valoarea investiţiei este de circa 1 milion de euro. Un memoriu în acest sens, va fi înaintat şi MDRT, astfel încât aducţiunea cu apă să fie finanţată şi din fonduri guvernamentale”, a anunțat Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax