Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de asfaltare pe trei străzi din cartierul albaiulian Oarda. Proiect suspendat din 2015

Publicat

oarda lucrari

Străzile Biruinței, Busuiocului, Dumbrăviței, în total trei km de drum din cartierul Oarda, au intrat în reabilitare spre bucuria celor care locuiesc în zonă și care nu de puține ori s-au plâns din cauza drumurilor. Se lucrează la trotuare, parcaje, borduri, rigole, carosabil, potrivit unui anunț făcut de primarul Mircea Hava pe pagina de facebook.

„În timp ce zeci de ministere trimit către noi corespondență plină de energie despre cum ar trebui să arate Centenarul pe hârtie, mă bucur să vă pot asigura că nu ne-am pierdut vigoarea. Toate radarele de urmărit munca au fost astăzi în Oarda. Știu cât de multe (mai) sunt de făcut într-un oraș care crește continuu. Știți la fel de bine ca mine că nu se pot face toate deodată sau peste noapte, chiar dacă firea reacționar habarnistă a unora ar zice că da. Acum suntem în Oarda, gata să o aducem la versiunea 2018 ( sau 20 18 😀?!?).

Proiecte pe care le-am suspendat din diverse motive în 2015. Îmi doresc ca locuitorilor din zonă să le fie mai mare bucuria decât răbdarea pe care au avut-o. Și pentru care le mulțumesc! Biruinței, Busuiocului, Dumbrăviței, în total 3 km, se modernizează incluzând toate etapele: canalizație tehnică, trotuare, parcaje, borduri, rigole, carosabil. Gazul lucrează pe Izvorului, apoi vom finaliza și acolo epopeea. De săptămâna viitoare începem și în Pâclișa strada Iasomiei, iar în scurt timp sper să putem licita parțial Carpenului și integral Brândușe” a scris primarul Mircea Hava pe pagina sa de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax