Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări de înlocuire a reţelei de apă veche de 30 de ani, de pe strada Regiment V Vânători din Alba Iulia

Publicat

Operatorul „Apa CTTA” SA intenţionează să demareze lucrări de înlocuire a reţelelor de apă potabilă şi branşamente în patru zone din oraş. Este vorba de străzile Gârda, Bayonne, Fabricilor, Azur (zona Miceşti – Orizont) şi Regiment V Vânători (Partoş), în ultimul caz instalaţiile având o vechime de 30 de ani. Valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 400.000 de lei şi va fi suportată din Fondul de Întreţinere, Înlocuire şi Dezvoltare (IID), constituit la nivelul societăţii amintite.

În atenţia consilierilor locali din Alba Iulia reuniţi în şedinţă miercuri, 28 noiembrie, este adusă aprobarea a patru proiecte de modificare reţea alimentare cu apă şi branşamente pe patru străzi, respectiv reabilitarea reţelei de alimentare cu apă de pe strada regiment V Vânători, în Partoş, la ieşire din oraş spre Sebeş, zonă în care instalaţiile au o vechime de peste 30 de ani.

Acest ultim proiect are o valoare de investiţie de 286.961,47 lei inclusiv TVA, iar lucrările au o durată de realizare de trei luni.

Celelalte proiecte cuprind modificări ale reţelelor de apă pe străzile Gârda şi Bayonne (transferul reţelei existente pe străzile Albac şi Gârda de pe conducta de transport apă spre rezervoare, pe conducta de pe strada Gârda, valoarea investiţiei – 7.442,17 lei inclusiv TVA), strada Fabricilor (transferul branşamentelor alimentate din conducta de transport apă existentă pe strada Fabricilor, pe una nouă, ce va fi executată; valoarea investiţiei – 47.879,31 lei), strada Azur (transfer branşament pe o conductă nouă, cu 56.863,56 lei). Durata acestor lucrări este estimată la 30 de zile.

Finanţarea lucrărilor este asigurată din Fondul de Întreţinere, Înlocuire şi Dezvoltare (IID), constituit la nivelul operatorului „Apa CTTA”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax