Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de modernizare finalizate la sectorul de drum judeţean din zona Blaj. Au început asfaltări la Poiana Aiudului şi Livezile

Publicat

Lucrările de modernizare la tronsonul DN14B de la Blaj spre limita cu judeţul Sibiu au fost finalizate. Potrivit vicepreşedintelui CJ Alba, Florin Roman, au fost reabilitaţi toţi cei 13 kilometri de carosabil, cu o investiţie de aproximativ 30 de miliarde lei vechi.

Modernizarea celor 87.000 de metri pătrați de drum a fost asigurată de firma „Florea Grup”, câştigătoarea licitaţiei. Decizia de modernizare a şoselei a fost luată şi datorită solicitării adresate de companiei Bosch din Blaj, „pentru că au nevoie de drumuri pe care să-și aducă materialele și pe care să-și scoată producția”, după cum a precizat Florin Roman.

Joi se desfăşoară şi operaţiunile de marcare a şoselei, fiind amenajate şi intrările către drumurile secundare.

Tot în această perioadă au început lucrările de asfaltare a drumurilor interioare la Livezile si Poiana Aiudului.

„Până la sfârșitul anului vor fi reabilitate, asfaltate şi puse rigole pe patru străzi interioare din Livezile şi pe cea mai lungă stradă din Poiana Aiudului”, a spus Florin Roman.

sursa foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax