Connect with us
Publicitate

ABRUD

Lucrări de modernizare la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoanele cu dizabilități Abrud. Se cere finanțare PNRR

Publicat

Două clădiri ale Centrului de Îngrijire și Asistență pentru persoanele adulte cu dizabilități Abrud ar urma să intre în modernizare. Consiliul Județean pregătește depunerea documentației pentru finanțare prin PNRR.

Proiectul ”Reabilitare, amenajare, modernizare si reautorizare PSI la CIA Abrud”, pentru care se va solicita finanțare prin PNRR are o valoare totală eligibilă de 12.988.937,77 lei (fără TVA), din care:

  • lucrări conexe 6.909.009,45 lei (fără TVA)
  • lucrări de renovare moderată în cuantum de 6.079.928,32 lei (fără TVA).

Pot rezulta cheltuieli neeligibile, neacoperite prin Planul Național de Redresare și Reziliență, care vor fi suportate din bugetul Judeţului Alba.

Pentru implementarea proiectului se va încheia un Acord de parteneriat între CJ Alba (solicitant) și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba (partener).

Ce clădiri vor fi modernizate

Corpurile de clădire propuse pentru reabilitarea energetică și lucrări conexe au făcut parte dintr-un ansamblu de imobile, în suprafață totală de 10.447 mp.

Acestea au fost separate în trei parcele, cu destinația ”curți-construcții” (de 1004 mp, 4213 mp, respective 5.230 mp), cu numere cadastrale distincte, toate aflate în proprietatea CJ Alba – domeniu public.

Obiectul de investiție îl reprezintă Lotul nr. 2 în suprafață totală de 4213 mp, compus din teren și clădirile:

  • C1: spălătorie + centrală termică (parter) –  335 mp
  • C2: depozit combustibil – P – 17 mp
  • C3: Cămin de abilitare și reabilitare persoane cu dizabilități / cămin școală (parter + 3)- ce face obiectul propunerii de finanțare prin PNRR, suprafață construită desfășurată 2472 mp

Corpurile de clădire C1 și C3 în suprafață construită desfășurată totală de 2807 mp, necesită intervenții prin lucrări conexe și de renovare moderată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax