Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de modernizare pe mai multe străzi din Teiuș. Primăria face apel la înțelegere și răbdare

avatar

Publicat

teius strazi asfaltate

În Teiuș se lucreză de zori în mai multe locații din oraș. Se lucrează de zor la finalizarea rigolelor și trotuarelor de pe strada Andrei Muresanu, se toarnă covorul asfaltic pe strada Nicolae Balcescu, se decopertează în vederea asfaltării pe străzile Mircea și în curând Crinului. De asemenea se fac pregătirile, pe malul Mureșului în vederea demarării forajelor la picioarele viitorului pod rutier, care va lega orasul Teius de satele Capud, Petelca și practic de întreaga zona a malului strang al râului Mureș de la Mescreac la Mihalț.

”Profitand de timpul bun pentru lucru, în orașul Teius mobilizarea constructorilor este una exemplară.

Orașul este cuprins de forfota lucrarilor menite să-i schimbe fața actuală într-una modernă. Se lucrează de zor la finalizarea rigolelor și trotuarelor de pe strada Andrei Muresanu, se toarnă covorul asfaltic pe strada Nicolae Balcescu, se decopertează în vederea asfaltării pe străzile Mircea și în curând Crinului, ne-a declarat primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Halalai.

De asemenea se fac pregătirile, pe malul Mureșului în vederea demarării forajelor la picioarele viitorului pod rutier, care va lega orasul Teiuș de satele Capud, Petelca și practic de întreaga zona a malului strang al râului Mureș de la Mescreac la Mihalț.

Sunt lucrari ample, valoroase, atât financiar cat și social, susținute prin finanțare de Programul Național de Dezvoltare Locală și bugetul local al orașului.

De asemenea, se înlocuiesc rețelele de distribuție a gazelor naturale pe străzile Decebal, Clujului și Octavian Goga și se continuă lucrarile la branșamentele de canalizare și apă, lucru ce va permite front de lucru pe străzile din oras.

Pe aceasta cale administrația locală prin primarul Mirel Vasile Halalai, face un apel la înțelegere și rabdare, deoarece vrând nevrând se produce un grad de disconfort și deranj cetațenilor din Teiuș, dar la capatul drumului se află confortul și civilizația atât de așteptată.” au transmis reprezentanții primăriei într-un comunicat de presă.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Decalaj de 50 de ani între cetățeni și parlamentari, în privința averilor. Ce bani, case și terenuri au aleșii

avatar

Publicat

camera deputatilor

Românul obișnuit va ajunge la nivelul venitului mediu anual încasat de un parlamentar abia peste 50 de ani, arată o analiză realizată de Europa Liberă. Este vorba despre o radiografie care pornește de la ultimele declarații de avere ale parlamentarilor. O comparație cu datele oficiale despre cât câștigă românii de rând și ce economii au. […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Cum încearcă Guvernul să-i aducă în ţară pe românii din Diaspora. Salariile şi beneficiile oferite

avatar

Publicat

euro bani

Ministerul Muncii va organiza burse ale locurilor de muncă în Diaspora pentru românii care lucrează în şantiere. Încearcă, astfel, să-i convingă să se întoarcă în ţară. Doar că ofertele nu sunt dintre cele mai atractive pentru românii obişnuiţi cu veniturile de peste hotare: li se oferă salarii de până în 1.000 de euro şi abonamente […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulianul Gicu Grozav va performa în Ungaria. A semnat cu formația maghiară Kisvarda

avatar

Publicat

gicu grozav

Albaiulianul Gicu Grozav a semnat miercuri cu formația maghiară Kisvarda, locul 11 din 12 din prima ligă din Ungaria. Atacantul Gicu Grozav a semnat un contract pe un an și jumătate cu Kisvarda, având ca obiectiv salvarea de la retrogradare, anunță presa din Ungaria. Kisvarda este pe 11, cu 16 puncte, la un punct de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cei trei suspecți în cazul CRIMEI de la Mediaș vor să fie cercetați în LIBERTATE. Contestă măsura arestului preventiv

avatar

Publicat

crima medias

Cei trei suspecți în cazul cumplitei crime de la Mediaș cer să fie cercetați în libertate. Aceştia contestă măsura arestului preventiv dispusă, în data de 14 ianuarie,  de Tribunalul Sibiu. Apelul se va judeca în data de 21 ianuarie la Curtea de Apel Alba Iulia. VIDEO: Recidivistul din Alba, care a ucis un tânăr în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate