Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de modernizare pe mai multe străzi din Teiuș. Primăria face apel la înțelegere și răbdare

Publicat

teius strazi asfaltate

În Teiuș se lucreză de zori în mai multe locații din oraș. Se lucrează de zor la finalizarea rigolelor și trotuarelor de pe strada Andrei Muresanu, se toarnă covorul asfaltic pe strada Nicolae Balcescu, se decopertează în vederea asfaltării pe străzile Mircea și în curând Crinului. De asemenea se fac pregătirile, pe malul Mureșului în vederea demarării forajelor la picioarele viitorului pod rutier, care va lega orasul Teius de satele Capud, Petelca și practic de întreaga zona a malului strang al râului Mureș de la Mescreac la Mihalț.

”Profitand de timpul bun pentru lucru, în orașul Teius mobilizarea constructorilor este una exemplară.

Orașul este cuprins de forfota lucrarilor menite să-i schimbe fața actuală într-una modernă. Se lucrează de zor la finalizarea rigolelor și trotuarelor de pe strada Andrei Muresanu, se toarnă covorul asfaltic pe strada Nicolae Balcescu, se decopertează în vederea asfaltării pe străzile Mircea și în curând Crinului, ne-a declarat primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Halalai.

De asemenea se fac pregătirile, pe malul Mureșului în vederea demarării forajelor la picioarele viitorului pod rutier, care va lega orasul Teiuș de satele Capud, Petelca și practic de întreaga zona a malului strang al râului Mureș de la Mescreac la Mihalț.

Sunt lucrari ample, valoroase, atât financiar cat și social, susținute prin finanțare de Programul Național de Dezvoltare Locală și bugetul local al orașului.

De asemenea, se înlocuiesc rețelele de distribuție a gazelor naturale pe străzile Decebal, Clujului și Octavian Goga și se continuă lucrarile la branșamentele de canalizare și apă, lucru ce va permite front de lucru pe străzile din oras.

Pe aceasta cale administrația locală prin primarul Mirel Vasile Halalai, face un apel la înțelegere și rabdare, deoarece vrând nevrând se produce un grad de disconfort și deranj cetațenilor din Teiuș, dar la capatul drumului se află confortul și civilizația atât de așteptată.” au transmis reprezentanții primăriei într-un comunicat de presă.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mugurii Crucii Roşii”. Preşcolari din Sebeş şi Petreşti au participat la un concurs de educaţie pentru sănătate

Publicat

Zeci de copii de la 9 grădiniţe din Sebeş şi Petreşti au participat, miercuri, la concursul „Mugurii Crucii Roşii”, organizat de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Şcoala gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeş. Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, pentru formarea deprinderilor de igienă personală şi însușirea cunoștințelor privind educația pentru sănătate. Anul acesta, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii cred că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, dar sunt mai optimişti privind Europa. Sondaj INSCOP

Publicat

sondaj inscop

Un sondaj național realizat de INSCOP Research în martie relevă că românii sunt mai pesimiști în ceea ce privește direcția propriei țări și mai optimiști față de cea a Europei. 72,8% dintre români consideră că direcția în care se îndreaptă România este greșită. Un procent de 17,8% este de părere că direcția în care merge […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Micii Ecologiști ai Cetății”. Zeci de preşcolari din Alba au dovedit că sunt prieteni ai naturii

Publicat

micii ecologisti

Zeci de copii de la 17 grădiniţe din judeţul Alba au participat miercuri la a cincea ediţie a concursului “Micii Ecologiști ai Cetății”. Micuţii au avut de trecut prin trei probe: cea a costumelor confecționate din materiale reciclare, cea de întrebări și răspunsuri despre ecologie şi proba practică, în care fiecare echipaj a confecționat o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vizita Papei la Blaj: Semnificaţia beatificării celor şapte episcopi, pe Câmpia Libertăţii

Publicat

campia libertatii episcopi beatificare

În 2 iunie, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj Papa Francisc va oficia ceremonia de beatificare a şapte episcopi greco-catolici uciși în România între anii 1950 – 1970. Despre semnificaţia momentului a vorbit şi Pr. Prof. Dr. Cristian Rus, de la Capela Arhiereilor din Blaj. “Momentul de beatificare de pe Câmpia Libertății din Blaj trebuie […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate