Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de modernizare pe mai multe străzi din Teiuș. Primăria face apel la înțelegere și răbdare

Publicat

teius strazi asfaltate

În Teiuș se lucreză de zori în mai multe locații din oraș. Se lucrează de zor la finalizarea rigolelor și trotuarelor de pe strada Andrei Muresanu, se toarnă covorul asfaltic pe strada Nicolae Balcescu, se decopertează în vederea asfaltării pe străzile Mircea și în curând Crinului. De asemenea se fac pregătirile, pe malul Mureșului în vederea demarării forajelor la picioarele viitorului pod rutier, care va lega orasul Teius de satele Capud, Petelca și practic de întreaga zona a malului strang al râului Mureș de la Mescreac la Mihalț.

”Profitand de timpul bun pentru lucru, în orașul Teius mobilizarea constructorilor este una exemplară.

Orașul este cuprins de forfota lucrarilor menite să-i schimbe fața actuală într-una modernă. Se lucrează de zor la finalizarea rigolelor și trotuarelor de pe strada Andrei Muresanu, se toarnă covorul asfaltic pe strada Nicolae Balcescu, se decopertează în vederea asfaltării pe străzile Mircea și în curând Crinului, ne-a declarat primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Halalai.

De asemenea se fac pregătirile, pe malul Mureșului în vederea demarării forajelor la picioarele viitorului pod rutier, care va lega orasul Teiuș de satele Capud, Petelca și practic de întreaga zona a malului strang al râului Mureș de la Mescreac la Mihalț.

Sunt lucrari ample, valoroase, atât financiar cat și social, susținute prin finanțare de Programul Național de Dezvoltare Locală și bugetul local al orașului.

De asemenea, se înlocuiesc rețelele de distribuție a gazelor naturale pe străzile Decebal, Clujului și Octavian Goga și se continuă lucrarile la branșamentele de canalizare și apă, lucru ce va permite front de lucru pe străzile din oras.

Pe aceasta cale administrația locală prin primarul Mirel Vasile Halalai, face un apel la înțelegere și rabdare, deoarece vrând nevrând se produce un grad de disconfort și deranj cetațenilor din Teiuș, dar la capatul drumului se află confortul și civilizația atât de așteptată.” au transmis reprezentanții primăriei într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax