Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări de modernizare pe străzi din comuna Câlnic. Trei tronsoane de drum județean, predate temporar administrației locale

Publicat

Consilierii județeni din Alba vor avea de aprobat, în ședința din 27 septembrie, predarea temporară în administrare locală a comunei Câlnic a trei tronsoane de drum. Pe acestea urmează să fie derulate lucrări de modernizare.

Proiectul prevede predarea temporară în administrarea Consiliului Local al Comunei Câlnic a trei tronsoane de drum județean, în vederea realizării unor lucrări de modernizare:

  • 2 tronsoane DJ 106 F: DN 1 (Camping Cut) – Câlnic – Reciu – Gârbova – limită Judeţul Sibiu
  • tronson DJ 670 C: Săsciori (DN 67 C) – Dumbrava – Câlnic

Tronsoanele din drumul județean DJ 106 F care se predă temporar Consiliului local al comunei Câlnic sunt situate în intravilanul localității.

Sunt cuprinse între km 3+451 – km 3+960, în lungime de 0,509 km, respectiv între km 4+210 – km 4+804, în lungime de 0,594 km.

Tronsonul din drumul județean DJ 670 C care se predă temporar Consiliului local al comunei Câlnic este situat în intravilanul localității și este cuprins între km 6+648 – km 7+375, în lungime de 0, 727 km.

Tronsoanele din DJ 106F și DJ 670C, care traversează intravilanul localității Câlnic își păstrează categoria funcțională de drum județean, dar, în același timp deservesc și ca stradă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax