Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări de plombare a gropilor din asfalt pe mai multe străzi principale din Alba Iulia. Lista arterelor care intră în reparații

Publicat

Viceprimarul din Alba Iulia, Marius Filimon a anunțat joi, 8 iulie, începerea unor lucrări de reparații pe mai multe străzi importante din municipiu. Potrivit acestuia, reparațiile sunt necesare pentru siguranța circulației. 

„În următoarele zile vor avea loc lucrări de reparații a principalelor străzi asfaltate din municipiul Alba Iulia.

În această etapă vor intra următoarele artere: strada Alexandru I. Cuza, strada Tudor Vladimirescu, B-dul Republicii, strada Calea Moților, B-dul Horea, B-dul 1 Decembrie 1918, B-dul Încoronării.

Lucrările vor consta în decaparea stratului degradat, pregătirea suprafeței, plombarea cu mixtură asfaltică de tip BA16 și compactarea.

Probabil va fi o perioadă cu un anumit disconfort pentru conducătorii auto care vor circula pe străzile și pe bulevardele supuse acestor intervenții. Reparațiile sunt necesare pentru siguranța circulației și ne vom asigura ca totul să se desfășoare în timp cât mai scurt.

Avem rugămintea către conducătorii auto să aibă o atenție sporită în zonele în care se lucrează și apelăm la înțelegerea acestora față de posibilele situații neplăcute care pot să apară”, a transmis viceprimarul, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dreghici ovidiu

    vineri, 09.07.2021 at 08:05

    da e foarte intelept din partea voastră din nou ca intodeauna va gasiti sa reparati atunci cand traficul este cel mai mare la aceasta data.De ce nu lucrati macar noaptea,e mai usor pt. toata lumea inclusiv pt.cei ce muncesc pe canicula asta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax