Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Lucrări de reparații la Grădinița nr. 1, Grădinița nr. 15 și Liceul Tehnologic „Dorin Pavel” din Alba Iulia. Licitație, în SEAP

Publicat

sediu liceu Dorin Pavel Alba Iulia

Primăria Alba Iulia alocă peste 230.000 de lei pentru lucrări de reparații la Grădinița nr. 1, Grădinița nr. 15 și Liceul Tehnologic „Dorin Pavel” din municipiu. 

Primăria Alba Iulia a lansat marți, 23 august, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru lucrări de reparații curente la Grădinița nr. 1, Grădinița nr. 15 și Liceul Tehnologic „Dorin Pavel”.

Valoarea totală estimată este de 235.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, la Grădinița nr. 1 și Grădinița nr. 15 se impune a se executa în regim de urgență reparații la nivelul pardoselii holului principal, întrucât datorită tasării terenului, placa de beton a planșeului are o înclinație vizibilă.

De asemenea, la Grădinița nr. 1 se va executa o extindere pentru mărirea suprafeței, întrucât obiectivul amintit își transformă programul de activitate din program normal în program prelungit, datorită numărului de copii în creștere.

La nivelul fațadelor se vor executa lucrări de reparații, respectiv desfacere și refacere tencuieli și finisaje.

La Liceul Tehnologic „Dorin Pavel” din Alba Iulia se vor executa reparații în vedere executării unei săli festive pentru organizarea activităților festive în cadrul liceului. Se vor înlocui ușile, corpurile de încălzire și de iluminat, înlocuirea parchetului și zugrăveli. Tot la acest obiectiv se va realiza o scenă pentru realizarea activităților artistice și educative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax