Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de reparații la rețeaua de canalizare pluvială, în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș. Achiziție, lansată de SPAP

Publicat

conducte canalizare lucrari

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș a lansat la mijlocul lunii noiembrie o achiziție publică pentru lucrări de reparații la sistemul de canalizație pluvială de pe strada Nufărului, în cartierul Mihail Kogălniceanu. 

În zona de nord a municipiului Sebeș se află cartierul Mihail Kogălniceanu, care este mărginit de strada cu același nume.

În prezent strada Mihail Kogălniceanu dispune de canalizare pluvială de la intersecția cu strada Augustin Bena până la stația de taxi-uri, urmând ca pe viitor să se realizeze canalizarea pluvială până la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, continuând pe strada Ștefan cel Mare până la intersecția cu Nufărului.

Pe strada Nufărului există canalizare pluvială de 800 mm care deservește cartierul M. Kogălniceanu și strada Ștefan cel Mare.

Potrivit reprezentanților administrației locale, este necesară majorarea tubulaturii de preluare de pe strada Nufărului, la o tubulatură de 1000 mm și realizarea unor cămine de vizitare.

Valoarea totală a investiției este estimată la 550.000 de lei, cu TVA inclus.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax