Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de reparații pe Autostrada A1, între Deva și Sebeș. Restricții temporare de circulație

Publicat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marți, 24 aprilie, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul se desfășoară îngreunat din cauza unor lucrări de reparații și de curățare a rigolelor.

Potrivit INFOTRAFIC, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul se desfăşoară îngreunat pe banda a doua a sensului de mers către Deva, la kilometrul 291, din cauza lucrărilor de înlocuire a glisierei mediane, reparaţii ce se vor desfăşura astăzi, până în jurul orelor 16:00.

De asemenea, la kilometrii 335, 326 şi 316, pe sensul de mers către Deva, circulaţia rutieră este oprită pe prima bandă pentru efectuarea lucrărilor de repararea a parapeţilor marginali, până în jurul orelor 16:00.

Din cauza lucrărilor de curăţare a rigolelor prima bandă este restricţionată, pe sensul către Sibiu între kilometrii 316 şi 336, până în jurul orelor 19:00.

În aceste condiţii, polițiștii recomandă conducătorilor auto să semnalizeze din timp înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor şi să sporească atenţia la volan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax