Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de reparaţii şi amenajare la sediul Primăriei Ocna Mureş, contractate prin achiziţie directă, în valoare de 60.000 de lei

Publicat

Consiliul Local Ocna Mureş a hotărât, în şedinţa din octombrie, atribuirea contractului de execuţie „Lucrări de reparaţii şi amenajare clădire Primărie”, reprezentând lucrări generale şi de renovare, prin achiziţie directă. Valoarea achiziţiei, fără TVA, este de 60.000 lei, respectiv 13.041 euro.

Lucrările au fost considerate necesare de autorităţile locale, pentru îmbunătăţirea activităţii serviciilor din cadrul Primăriei oraşului Ocna Mureş şi a colaborării dintre acestea. Anul acesta, nu au mai fost achiziţionate astfel de lucrări de reparaţii. S-a ales procedura de achiziţie directă, pe criteriul preţul cel mai scăzut, pentru că valoarea lucrărilor este sub pragul de 15.000 de euro.

Potrivit caietului de sarcini, vor fi executate modificări interioare şi compartimentări (lucrări de zidărie, tencuire, pereţi despărţitori din rigips,compartimentări interioare pentru birouri din policarbonat), reparaţii interioare (răzuire pereţi, aplicare de glet pereţi şi tavane, aplicare lavabilă superioară în două straturi), înlocuire tâmplărie din lemn cu tâmplărie PVC de culoare albă, cu geamuri termopan de 24 mm, sticlă de 4 mm, control solar 4S (se înlocuieşte cea din lemn existentă, la 17 geamuri şi 4 uşi), amenajare grupuri sanitare (înlocuire gresie şi faianţă, instalaţii sanitare, zugrăveli, compartimentări), lucrări de instalaţii electrice (prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat).

Reparaţiile cuprind spaţiile din fosta arhivă, sala de şedinţe şi holul de la etaj, casierie arhivă şi de la stare civilă şi buletine.

Ofertele vor fi prezentate la sediul Primăriei Ocna Mureş. Termenul de execuţie al lucrărilor este de 45 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax