Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de reparaţii şi modernizare pe mai multe străzi din Alba Iulia, Oarda, Partoş şi Bărăbanţ. Vezi arterele pe care se intervine săptămâna aceasta

Publicat

În această perioadă se execută lucrări de modernizare pe mai multe străzi din localităţile aparţinătoare municipiului Alba Iulia. De asemenea, din această săptămână se reiau lucrările de reparaţii în zone din cartierul Cetate.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia precizează că în cartierul Oarda de Jos se intervine pe străzile Cărăbuşului (459 ml), Duzilor (112 ml), Lăcrămioarei (410 ml), Gloriei 310 ml.

În Partoş se lucrează pe străzile Gemenilor (816 ml), Ana Ipătescu şi Ion Ghica (176+203 ml), Dacilor (735 ml).

De asemenea, se execută lucrări de terasamente pentru realizarea infrastructurii şi suprastructurii drumului (asigurarea capacităţii portante corespunzătoare clasei tehnice stabilite prin proiect).

Potrivit HG 490/2013, în trama stradală se realizează şi canale tehnice pentru pozarea subterană a reţelelor de telecomunicaţii cu căminele aferente.

Complementar acestor lucrări, Primăria a reluat reparaţiile capitale la strada Măceşului din Bărăbanţ. Termenul de finalizare prevăzut în contract pentru această stradă este sfârşitul lunii aprilie.

Din această săptămână se vor relua lucrările de reparaţii prin plombare în mai multe zone din cartierul Cetate: Detunata, Piaţa Cetate, Lalelelor, Macului, Luceafărului, Vânătorilor, Toporaşilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax