Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări de spălare a aducțiunii de apă, care vor dura 17 ore. Vezi localitățile din Alba care vor fi afectate

Publicat

SC APA CTTA SA ALBA  anunța că în data de 13.03.2018, începand cu ora 7.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Gîrbova (Ţifra)- Miraslau, din aducțiunea cu apă potabilă  Galda – Aiud – Ocna Mureș. Durata de execuție a acestor lucrări este de 17 ore.

Consumatorii, posibil afectați de întreruperea furnizării apei potabile, vor fi cei din urmatoarele localitati: com. Lopadea Nouă, com. Hopârta, com. Fărău, com. Mirăslau, com. Unirea și orașul Ocna Mureș.

”Pe parcursul spălării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situatie în care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei (spalari locale), până la încadrarea în parametrii de calitate. De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe tronsonul Aiud-Ocna Mures parametrii turbiditate și debit să sufere modificări, situatie în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției. Vă mulțumim pentru întelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!” se precizează într-un comunicat al furnizorului de apă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax