Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări finalizate la două laboratoare, de radiologie şi de analize medicale, la Spitalul Judeţean Alba. VINERI, inaugurarea oficială

Publicat

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia inaugurează oficial vineri, 18 iulie, de la ora 14.00, Laboratorul de Imagistică Medicală şi Laboratorului de Analize Medicale, care au beneficiat de lucrări de reabilitare complete. Spaţiile Secţiei de Radiologie a Spitalului Judeţean Alba au intrat în reparaţii capitale de la mijlocul lunii octombrie și termenul iniţial de finalizare era sfârșitul lunii decembrie.

Lucrările executate au presupus înlocuirea uşilor, a ferestrelor din lemn, dar şi alte reparaţii necesare în această secţie. Valoarea lucrărilor s-a ridicat la 510.000 lei.

În acea perioadă, reprezentanţii unităţii medicale au spus că în cadrul acestui compartiment nu au mai fost făcute investiţii de aproximativ 40 de ani.

Lucrările aveau termn de finalizare sfârșitul anului 2013. Reparaţiile s-au făcut mai întâi în prima jumătate a spaţiului secţiei şi apoi în cealaltă parte, astfel încât activitatea medicală să nu fie afectată.

Lucrările care care au fost realizate în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, respectiv la Secţia de Radiologie şi imagistică medicală au fost finanţate de Consiliul Judeţean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax