Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări pentru reabilitarea drumurilor în zona Râmeţ

Publicat

În zona Râmeţ se lucrează intens pe mai multe tronsoane de drum, pentru introducerea apei şi canalizării şi pentru reabilitarea drumurilor. Administraţia locală Râmeţ a derulat prin Programul 322, – Renovarea şi dezvoltarea satelor – un proiect de introducere a apei şi canalizarii în satul Valea Mănăstirii.

Începând cu această lună, Primăria Râmeţ şi cea din Stremţ demarează lucrările de reabilitare şi asfaltare a drumurilor. Este vorba despre 5 kilometri de drum ce face legătura între satul Geomal şi Comuna Râmeţ şi alţi 18 kilometri de drum care fac legătura între Stremţ şi Valea Mănăstirii.

Primarul comunei Râmeţ, Aurel Dan, solicită înţelegere din partea locuitorilor şi a turiştilor pentru disconfortul cauzat de lucrări, acesta precizand că traficul rutier se desfăşoară în această perioadă cu greutate pe drumurile pe care se lucrează.

Totodată, acesta a dat asigurări că mixtura de asfalt care se foloseşte pentru refacerea drumurilor este de bună calitate şi rezistentă.

Primtre proiectele administraţiei locale din Râmeţ şi Stremţ se mai numără construirea unui centru pentru îngrijirea vârstnicilor la domiciliu. Bătrânii din trei localităţi (Ponor, Stremţ şi Râmeţ) vor putea beneficia de asistenţă socio-medicală şi îngrijire la domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax