Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări la fântâna arteziană aflată în Parcul Unirii: Înlocuirea elementelor din sticlă sparte și spălarea figurinei centrale

Publicat

fantana arteziana foto plesa

Primăria Alba Iulia dorește schimbarea elementelor din sticlă sparte sau fisurate și spălarea figurinei centrale a fântânii arteziene aflată în Parcul Unirii. 

În acest sens, administrația locală a lansat joi, 21 aprilie, o achiziție publică pentru lucrări de schimbare a elementelor din sticlă sparte sau fisurate și spălarea figurinei centrale a fântânii arteziene din Parcul Unirii.

Potrivit caietului de sarcini, datorită expunerii la factorii de mediu, ploi, ninsoare, îngheț-dezgheț, praf, etc., pe cadrul de inox și elementele de sticlă ale fântânii arteziene s-a depus praf și calcar, fiind necesară curățarea acestora. De asemenea, unele elemente din sticlă s-au spart, ciobit sau fisurat, fiind necesară schimbarea acestora.

Astfel, se vor achiziționa în total 100 de elemente din sticlă de Murano de culoare turcoaz prezgâriat.

Spălarea figurinei centrale se va face cu detergenți specifici fiecărei suprafețe de inox sau sticlă.

Pentru realizarea lucrărilor solicitate este necesară montarea unei schele în jurul obiectivului cu înălțime de până la 7 metri.

Reamintim faptul că la începutul acestei săptămâni au fost puse în funcțiune fântânile arteziene din Parcul Unirii, Bulevardul Transilvaniei și Piața Cetății.

„Au fost revizuite din timp și au fost schimbate pompele defecte, astfel încât să răcorească aerul odată cu venirea verii, pentru ca locuitorii municipiului și turiștii care ne vor vizita să se poată bucura de parcurile și zonele de relaxare” a scris miercuri, 20 aprilie, primarul municipiului, Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

foto: Gabriel Pleșa

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cetatean loial

    vineri, 22.04.2022 at 18:04

    felicitari, dati drumul si la lumini si muzica,vrem sa porniti si semaforul de la kaufland, URGENT!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax