Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări la infrastructură, la intrarea în Alba Iulia, în zona podului de la Partoș. Primăria recomandă rutele alternative

Publicat

Primăria Alba Iulia a anunțat miercuri începerea unor noi lucrări la loturile de mobilitate urbană, care complică și mai mult traficul din oraș. 

Concret, lucrările încep la intrarea în oraș în zona podului de la Partoș. Reprezentanții primăriei au indicat și posibilele rute alternative.

”În cadrul proiectelor de mobilitate urbană, Primăria Alba Iulia anunță începerea, la intrarea în cartierul Partoș dinspre podul de peste râul Mureș, a lucrărilor la infrastructura stradală.

Din această cauză se circulă intermitent, semaforizat și ca atare recomandăm participanților la trafic să folosească rutele alternative:

  • Autostrada A10
  • Strada Brândușei și Carpenului- Vințu de Jos
  • Ciugud – Oarda de Jos

Facem dermersurile necesare ca aceste lucrări să se finalizeze în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții instituției.

Lucrările la loturile de mobilitate dau bătăi mari de cap șoferilor din Alba Iulia: aglomerație, diferențe de nivel între benzi, intersecții sparte și neegalizate și, mai ales lipsă de comunicare.

Este pentru prima dată când primăria anunță începerea unor lucrări și indică posibile rute alternative.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax