Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări la intrarea principală în sediul Spitalului Județean din Alba Iulia. Precizări pentru pacienți

Publicat

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia derulează lucrări de amenajare la intrarea principală, necesare pentru confortul pacienților și îndeplinirea condițiilor de evacuare impuse de ISU, transmit reprezentanții unității medicale.

Accesul în incita spitalului al personalului, dar și al pacienților care se prezintă la internare programată (continuă sau de zi), se face dinspre Bulevardul Transilvaniei, pe intrarea secundară (provizorie) din curtea interioară dintre corpurile A și C.

Constructorul a început organizarea și amenajarea de șantier, accesul fiind restricționat pe intrarea principală, mai precizează reprezentanții SJU.

Pentru pacienții care se prezintă în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), accesul rămâne neschimbat: se face tot pe poarta principală a unității sanitare.

Valoarea totală a proiectului ”Amenajare intrare principală SJU Alba Iulia” este de 459.219 de lei (fără TVA), bani alocați de către Consiliul Județean Alba (în subordinea căruia se află spitalul), iar durata lucrărilor este de patru luni.

Lucrările de amenajare la intrarea principală sunt necesare, în primul rând, pentru îndeplinirea condițiilor de evacuare impuse de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

 

Acestea constau, în linii mari, în spargerea platformei și a scărilor de acces existente, în extinderea zonei de intrare către trotuar și închiderea noii extinderi.

 

De asemenea, vor fi montate uși de evacuare conforme impuse de către ISU și va fi constituită o rampă adecvată de acces pentru persoane cu dizabilități, mai transmit reprezentanții SJU Alba.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax