Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări la pistă: Wizz Air îşi anulează zborurile de pe Aeroportul Cluj Napoca, în intervalul 7 -13 mai

Publicat

Compania aeriană low-cost Wizz Air nu va mai opera zboruri în intervalul 7 mai, ora 08.00 – 13 mai, ora 18.00 de pe Aeroportul Cluj-Napoca, din cauza unor lucrări la pistă. Toţi cei care aveau rezervate bilete în această perioadă trebuie să ştie că zborurile de la şi spre Cluj-Napoca vor fi transferate pe Aeroportul Târgu Mureş.

„Toate zborurile de la şi spre Cluj vor fi transferate pe Aeroportul Târgu-Mureş, în timp ce Aeroportul Cluj-Napoca va suporta lucrări la pistă”, au menţionat oficialii companiei. Pasagerii care deja au rezervat bilete pentru această perioadă vor fi contactaţi de Wizz Air pentru a fi informaţi despre transferul operaţiunilor şi procedurilor de check-in, plecări şi sosiri. „Wizz Air a colaborat cu aeroporturile din Cluj şi Târgu Mureş pentru a minimiza întreruperile create de închiderea aeroportului din Cluj şi transferul operaţiunilor la Târgu Mureş, aflat la 100 km distanţă. Wizz Air contactează toţi pasagerii afectaţi pentru a-i informa despre modificările itinerariului de călătorie”, a declarat Daniel de Carvalho, director de comunicare la Wizz Air.

Sursa Ziua de Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax