Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări la reţeaua de apă şi canalizare pe patru străzi din Alba Iulia. Investiţie de 2,5 milioane lei

Publicat


strada case lucrari apa canalizare

Operatorul de apă intenţionează să înceapă lucrări de reabilitare şi extindere reţea pe patru străzi din municipiul Alba Iulia. Este vorba despre conducte de canalizare uzate, colmatate ce vor fi înlocuite şi o parte din reţea extinsă. Investiţia este de 2,5 milioane lei.

În şedinţa de marţi, consilierii locali din Alba Iulia vor vota aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza SF pentru obiectivul ”Reabilitare și extindere rețele apă și canalizare – municipiul Alba Iulia, str. M. Kogălniceanu, Liceului, Cireșului și Grigore Vieru”.

Se propune reabilitarea reţelei de apă şi canalizare pe strada Minai Kogălniceanu, tronson Livezii – Oituz (300 metri) şi extindere cu 335 metri pe tronson Oituz – Ionel Pop, unde în prezent locuitorii deversează apa uzată în fose septice.

În ceea ce priveşte celelalte străzi, pe Cireşului va fi reabilitată reţeaua pe tronsonul Gh. Pop de Băseşti – Lalelelor – Violetelor (146 metri), pe Liceului tronsonul Gh. Pop de Băseşti – Lalelelor (92 metri), iar pe Grigore Vieru tronson Lalelelor – incinta rezervoare Apa CTTA (100 metri).

Potrivit documentaţiei ce va fi prezentată în şedinţa Consiliului Local, în prezent, pe străzile M. Kogălniceanu, Liceului, Cireşului şi Gh. Vieru reţeaua de canalizare este în stare avansată de uzură.

Valoarea totală a investiţiei propuse este de 2.552.784,16 lei cu TVA, din care lucrări construcţii-montaj 2.178.530,32 lei. Lucrările sunt estimate să dureze cel mult 60 de luni.

foto: arhivă


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Un bărbat din Câmpeni a dat în judecată IPJ Alba, după ce a fost amendat că a sunat de două ori la 112. Ce au decis judecătorii

Publicat

sediu ipj

Un bărbat din Câmpeni, care a sunat de două ori la 112 să raporteze că a găsit vegetație uscată arsă pe terenul unui vecin, a fost amendat cu 1.000 de lei, de către agenții constatori, pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență. Bărbatul nu a fost de acord cu amenda primită și a acționat în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Vlogul unui cătun din Munții Apuseni: Povești despre haiduci, motocicliști germani și o iapă pe nume Londra

Publicat

lae

Într-un cătun din Munții Apuseni, trei bunicuțe s-au apucat de vlogging. De la rețete de cozonac sau tutoriale de vopsit ouă de Paște, cele trei vloggerițe au devenit vedete peste noapte. Dar nu sunt singure, Lae este vecinul Zinei, Liviei și Corneliei și este pasionat de ”storytellying” și ”slangul” din Tecșești.  Lae știe toate poveștile din […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Iulia Ghenea, tânăra din Cugir care a demascat un profesor de la Babeş-Bolyai ce o hărțuia sexual, a ajuns subiect de film

Publicat

tanara cugir

Pe 21 iunie 2011, un profesor al Universității Babeş-Bolyai din Cluj, cu peste 20 de ani experiență la catedră, devenea ”actorul” principal într-un scandal de hărțuire sexuală. Potrivit jurnaliștilor de la libertatea.ro, Iulia Ghenea, o studentă din Cugir, mai avea de dat înainte de susținerea licenței, un singur examen la cursul predat de Ilie Parpucea, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: INCENDIU în localitatea Rădești. O stivă cu baloți de luncernă a luat foc

Publicat

radesti

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 17.50, la o stivă cu baloți de lucernă în localitatea Rădești. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Aiud cu două autospeciale.  Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate