Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări la reţeaua de apă şi canalizare pe patru străzi din Alba Iulia. Investiţie de 2,5 milioane lei

strada case lucrari apa canalizare

Publicat

Operatorul de apă intenţionează să înceapă lucrări de reabilitare şi extindere reţea pe patru străzi din municipiul Alba Iulia. Este vorba despre conducte de canalizare uzate, colmatate ce vor fi înlocuite şi o parte din reţea extinsă. Investiţia este de 2,5 milioane lei.

În şedinţa de marţi, consilierii locali din Alba Iulia vor vota aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza SF pentru obiectivul ”Reabilitare și extindere rețele apă și canalizare – municipiul Alba Iulia, str. M. Kogălniceanu, Liceului, Cireșului și Grigore Vieru”.

Se propune reabilitarea reţelei de apă şi canalizare pe strada Minai Kogălniceanu, tronson Livezii – Oituz (300 metri) şi extindere cu 335 metri pe tronson Oituz – Ionel Pop, unde în prezent locuitorii deversează apa uzată în fose septice.

În ceea ce priveşte celelalte străzi, pe Cireşului va fi reabilitată reţeaua pe tronsonul Gh. Pop de Băseşti – Lalelelor – Violetelor (146 metri), pe Liceului tronsonul Gh. Pop de Băseşti – Lalelelor (92 metri), iar pe Grigore Vieru tronson Lalelelor – incinta rezervoare Apa CTTA (100 metri).

Potrivit documentaţiei ce va fi prezentată în şedinţa Consiliului Local, în prezent, pe străzile M. Kogălniceanu, Liceului, Cireşului şi Gh. Vieru reţeaua de canalizare este în stare avansată de uzură.

Valoarea totală a investiţiei propuse este de 2.552.784,16 lei cu TVA, din care lucrări construcţii-montaj 2.178.530,32 lei. Lucrările sunt estimate să dureze cel mult 60 de luni.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate